Ny dato til FoodexpoFoto: MCH/Tony Brøchner

Ny dato til Foodexpo

På baggrund af den skærpede covid-19-situation udskydes MCH’s store fagmesse Foodexpo, der oprindeligt var fastlagt til 22.-24. marts 2020, til efteråret og gennemføres i stedet 13.-15. september 2020

Foodexpo arrangeres af MCH i samarbejde med de 13 førende brancheforeninger og -organisationer, der repræsenterer såvel messens udstillere som besøgende, og udsættelsen sker med enstemmig opbakning fra samtlige samarbejdspartnere.
 
Branchens opbakning er altafgørende for Foodexpo, og derfor værdsætter tovholderteamet bag messen, Team Foodespo som arrangerer den i samarbejde med MCH og flere andre samarbejdspartnere, både den gode og tætte dialog om at udskyde messen og den fælles arbejdsindsats for at nå frem til en ny dato.
 
Team Foodexpo retter da også en stor tak til alle samarbejdspartnere og til de øvrige arrangører, der velvilligt har bidraget til at få efterårets kalender til at gå op, så udsættelsen til september har kunnet ske.
 
550 udstillere var tilmeldt messen i marts, der desuden bød på et rekordstort aktivitetsprogram, som teamet sammen med medarrangørerne arbejder intenst på at videreføre til efteråret. Det er indtil videre lykkes at fastholde flere af messens store fagkonkurrencer, heriblandt Årets Kok og Årets Tjener.
 
Foodexpo er Nordens største fødevaremesse og afholdes hver andet år i MCH Messecenter Herning. Ved seneste messe i 2018 samledes flere end 25.000 fagfolk fra såvel ind- som udland i Herning.
 
Fagmessen arrangeres i samarbejde med HORESTA, MLDK - Mærkevareleverandørerne, DF - Danmarks Fiskehandler, Fødevareklubben, Kost & Ernæringsforbundet, LBI - Leverandørforeningen for Bagerimaskiner og inventar, BKD - Bager- og Konditormestre i Danmark, De Samvirkende Købmænd, DSM - Danske Slagtermestre, Nærbutikkernes Landsforening, BFS - Foreningen for Storkøkken, BKC - Branchen for Kaffe- og Convenienceløsninger samt Foreningen Kantine & Køkken.
-hawin

 


 
23/3 2020