Ny 100 % genanvendt emballage fra Faerch

Ny 100 % genanvendt emballage fra Faerch

Faerch udvider sit Evolve by Faerch-sortiment til også at omfatte MAPETII- og APET-løsninger til proteinrige produkter

Faerch tager endnu et skridt og skaber reel cirkularitet inden for fødevareemballage. Virksomheden lancerer to nye produktsortimenter – MAPET®II Evolve by Faerch og APET Evolve by Faerch – til proteinrige produkter som fersk kød, fjerkræ, fisk og plantebaserede alternativer.

MAPETII Evolve by Faerch er designet til emballage i industrialiserede miljøer, mens APET Evolve by Faerch er udviklet til butiksemballering.

De nye bakker har samme egenskaber som Faerchs markedsførende MAPETII- og APET-produkter og repræsenterer det ultimative cirkularitetsniveau: De er fremstillet af 100% genanvendt indhold, og de kan genanvendes fuldt ud til nye bakker i fødevarekvalitet, uden at det går ud over fødevaresikkerheden eller andre centrale egenskaber.Evolve by Faerch-bakkerne er fremstillet af indsamlede og genvundne flasker og bakker og fås i naturligt varierende farvetoner. Der tilsættes ingen ekstra farvestoffer i  genvindings- eller produktionsprocessen, og derfor bevares produkternes naturlige farvesammensætning. Bakkernes farve afspejler den specifikke blanding af genanvendt indhold, hver enkelt bakke er fremstillet af. Det giver bakkerne et unikt udseende, som tydeligt viser forbrugerne, at de træffer et bæredygtigt valg, når de vælger fødevarer emballeret i Evolve by Faerch-bakker.
Det sikrer også, at Evolve by Faerch-bakkerne med sikkerhed kan registreres i moderne sorteringssystemer, da de allerede er blevet registreret tidligere.

En længe ventet rettesnor for forbrugerne

- Cirkularitet inden for fødevareemballage er ikke en langsigtet vision for os, siger Lars Gade Hansen, CEO for Faerch Group, og fortsætter:

-Det er noget, vi allerede gør – i industriel skala. Vi tilbyder emballageløsninger fremstillet af 100% genanvendt indhold – uden at der er gået på kompromis med kvaliteten – som vi genanvender i nye fødevarebakker .På vejen mod cirkularitet inden for fødevareemballage er materialevalget altafgørende. Det rigtige materiale er en vigtig forudsætning, hvis man skal sikre cirkularitet. Evolve by Faerch-bakkerne giver forbrugerne en længe ventet rettesnor, som gør det nemt at vælge fødevareemballage fremstillet af genanvendt indhold. Det unikke udseende minder os også om, at vi bør behandle bakkerne som en værdifuld ressource og dermed sortere dem efter brug, så de kan genanvendes – igen og igen.

-lipe

16/10 2019