Mickey Mousemælk og Darth Vaderjuice

Mickey Mousemælk og Darth Vaderjuice

Disney og Tetra Pak går sammen om at levere bæredygtig og sjov emballage til sunde, udvalgte føde- og drikkevarer med de elskede figurer fra Disney-, Pixar-, Marvel- og Star Wars-universet

De nye emballager vil blive brugt på det nordiske og baltiske marked, og formålet med samarbejdet mellem Tetra Pak og Disney er at give forbrugerne bedre valgmuligheder i mere miljøvenlig emballage, med hjælp fra figurer som Anders And, Buzz Lightyear, Anna & Elsa, The Avengers og Marvel’s Spider-Man.

- The Walt Disney Company har igennem snart et århundrede fejret fantasiens kraft og magiske øjeblikke, og vi ved, at vores figurer og fortællinger ikke blot er underholdning, men at de besidder en stor styrke. Vi ønsker at bruge den styrke til at hjælpe familier med at vælge en sundere livsstil, og jeg glæder mig til at udforske denne mulighed sammen med Tetra Pak, som er en virksomhed med beundringsværdige produkter og værdier, siger Casper Bjørner, Country Manager, The Walt Disney Company Nordic.

Hyldest til bæredygtig bevægelse
Samarbejdet vil give flere virksomheder mulighed for at styrke den til stadighed vigtigere røde tråd imellem produkt, brand og forpakning, ved at tilføre magien fra Disney-, Marvel- og Star Wars-universerne.

- Vi kan tydeligt se, at forbrugerne bliver stadigt mere bevidste og gør en dyd ud af at træffe velovervejede og bæredygtige valg, når de vælger føde- og drikkevarer. Vi ønsker at hylde den bevægelse og fortsætte med at tilbyde nyskabende og bæredygtig emballage. Med Disneys magiske islæt kan vi desuden gøre de ernæringsmæssige afbalancerede valg endnu mere attraktive, siger Johan Rabe, MD, Tetra Pak North Europe, og tilføjer:

- Samarbejdet er en del af The Walt Disney Company’s Healthy Living' strategi, som udnytter figurernes og historiers brede appel og popularitet til at gøre det lettere og sjovere for familier at vælge en sundere livsstil. Disney har en ambition om at 'gøre det, som er godt for dig, sjovt for dig', hvilket er et perfekt match med Tetra Paks grundlæggende princip: Protects What's Good.

-lipe
 

31/1 2019