Mettler Toledo udvider programmet 'Test, før du investerer'

Mettler Toledo udvider programmet 'Test, før du investerer'

For at imødekomme væksten i brugen af bl.a. glas- og metalemballage i fødevareindustrien har Mettler Toledo udvidet sit gratis inspektionsprogram til sikkerhedstests

Mettler Toledo Produktinspektion har tilføjet to nye inspektionslinjer i sit europæiske testcenter i Barcelona i Spanien for at imødekomme væksten i brugen af metal- og glasemballagematerialer i fødevareindustrien.

Testcenteret tilbyder gratis produktevaluerings- og vurderingsservice til fødevareproducenter for at sikre, at de bruger den rigtige inspektionsteknologi til deres specifikke produktionslinjer.

Udvidelsen af programmet stemmer overens med tendenserne i emballageindustrien, der peger mod vækst i glasemballage i Europa med en forventet samlet årlig vækstrate (CAGR) på 4,53 % fra 2020 til 2025[1]. Der forudses også en vækst på markedet for metaldåser, som forventes at stige med en CAGR på 2,6 % i løbet af samme periode[2]. Bæredygtighed, genanvendelighed og nem transport er blot nogle få at de faktorer, som bidrager til væksten af metal- og glasemballage.

For at genskabe inspektionen af produkter, som er emballerede i glas og metal for fysiske kontaminanter og emballagefejl, inkluderer de nyeste teknologier for røntgeninspektion, som er tilføjet Barcelona-testcenteret, systemerne X3730 og X3750. X3730 udfører detektion af kontaminanter og ekstra kontrol for kvalitetssikring af dåser og glasbeholdere. Mens røntgenmaskinen X3750 er bedst til fuld inspektion af glasbeholdere ved høje linjehastigheder på op til 1200 pakker i minuttet.

-Vi håber, at vores eksterne inspektionsfunktioner med tilføjelsen til de to nye inspektionslinjer gør det muligt for endnu flere producenter, som bruger glas- og metalemballage i Europa, at forbedre deres fødevaresikkerheds- og inspektionsstandarder, siger Christine Gottschalk, Leder af PI Test- og Democenter, Mettler Toledo Produktinspektion.

Mettler Toledos fremtidige planer for testcenterets vækst omfatter tilføjelse af endnu flere inspektionslinjer i det kommende år, herunder visuel inspektion for etiketverifikation og teknologi for produktdatakontrol til inspektion af produktdata. Dette vil gøre det muligt for Barcelona-centeret at fremvise hele sortimentet af inspektionsprodukter fra Mettler Toledo. Andre Mettler Toledo-testcentre er beliggende i USA, Malaysia og Kina.

Gratis produktevaluerings- og vurderingsservice
De producenter, som bruger vores service, får en individuel evaluering af deres egne produkter, som beskriver opnåelig inspektionsnøjagtighed, ydeevne og detektionsfølsomhed for kontaminanter. Processen for produkttest kan udføres personligt, hvis dette er påkrævet, men testcentrene kan også tilbyde fjerntest for lande, hvor COVID-19-restriktioner er på plads. For fjerntest kan producenterne sende deres fødevareprøver til testcentrene for evaluering.

Mettler Toledos inspektionseksperter vil derefter vurdere kravene og levere en komplet testrapport inden for fem dage efter modtagelsen af produktprøverne. For at overholde COVID-19-restriktionerne kan producenterne deltage i testprocessen på afstand via et videolink fra hvor som helst i verden, hvis dette er nødvendigt, for at give feedback og sikre, at alle specifikke krav for produktionslinjen er opfyldt.

-lipe

 

23/3 2021