Marks and Spencer har valgt Zetes til at transformere driften i deres fødevare-supply chain

Marks and Spencer har valgt Zetes til at transformere driften i deres fødevare-supply chain

Marks and Spencer (M&S) vælger Zetes til at hjælpe dem med at skabe synlighed og overholdelse på tværs af deres supply chain for friske fødevarer. Zetes’ platform til supply chain-synlighed, ZetesOlympus, styrker også det grundlæggende samarbejde mellem M&S og fødevareleverandørerne

Via ZetesOlympus opnår M&S ydelsesindsigt i realtid på tværs af deres supply chain for friske fødevarer. Platformen hjælper M&S med at forudse mulige afvigelser i tilgængelighed via advarsler i realtid, og det betyder, at M&S kan handle hurtigere for at opretholde deres standarder for friske fødevarer.

Platformen, der forbinder M&S med alle de logistiske leverandører, opfordrer også til større samarbejde på tværs af deres supply chain.

Med en betydelig og stadig større tilstedeværelse på fødevaremarkedet samt en omfattende base af leverandører og logistiske partnere, er synligheden i en supply chain afgørende for M&S.

ZetesOlympus udgør et solidt grundlag for øget samarbejde og fortsatte forbedringer mellem de primære interessenter og supply chain-netværket.

Forudser og minimerer afbrydelser

ZetesOlympus sørger for realtids driftssynlighed i M&S’ supply chain og lagerarbejdsgange, hvilket hjælper virksomheden med at handle øjeblikkeligt og dermed sikre kontinuiteten i leveringer på tværs af deres fødevaredrift.

Supply chain-intelligensen er tilgængelig på alle enheder (pc, tablet, smartphone) og holder altid alle de relevante parter forbundet via det værdifulde indblik, de skal håndtere effektivt.

Syd Reid, Supply Chain Director, hos M&S siger:

- Det er afgørende for os, at vi har fuldstændig synlighed i vores supply chain og at vi øjeblikkeligt får besked, når der sker uventede ting. På den måde kan vi være smidige og reagere hurtigt for at sikre, at vores kunder får deres yndlings M&S-madvarer, når de gerne vil have dem uanset hvad.

Alain Wirtz, CEO hos Zetes, tilføjer:

- Kundernes forventning om en effektiv og hurtig omni-channel-detailoplevelse stiger stødt, og derfor stiger behovet for nøjagtig realtidssynlighed og proaktiv overvågning i en supply chain også. Vi er meget glade for, at M&S har valgt Zetes til at hjælpe med fortsat at levere det serviceniveau, som kunderne sætter pris på.

-hawin

 

 

16/3 2018
 • BrochurerDOWNLOAD
 • hubergroup

  hubergroup

  More than just ink …
 • Schur

  Schur

  Det kan mærkes overalt
 • Stok Emballage

  Stok Emballage

  Plastemballage til alle formål - og til hele Europa.
 • Lim Tech

  Lim Tech

  Samler brikkerne
 • DS Smith

  DS Smith

  Emballageløsninger der optimerer jeres forsyningskæde
 • Bong

  Bong

  Læs mere om vores konvolut- og Propac emballagesortiment
 • GRAKOM

  GRAKOM

  Grafisk Kommunikation & Medier
 • Flexopack

  Flexopack

  BVM Pakkemaskiner