Klar, parat - Cook

Klar, parat - Cook

Den danske virksomhed Plus Pack lancerer et nyt, fleksibelt emballagekoncept til fødevarer designet til deres populære Ready2Cook-serie bestående af fuldt genanvendelige aluminiumsbakker. Det nye koncept består af en udtagelig indsats, der adskiller maden i bakken, hvilket giver forbrugerne endnu mere fleksibilitet i madlavningen

Færdigretter – hvad enten det er til at færdigtilberede eller opvarme – er en nem løsning for travle forbrugere, der ikke har tid eller overskud til at tilberede et fuldt måltid efter arbejde.

For at imødekomme det stigende behov for færdigretter lancerer Plus Pack et nyt koncept under deres populære Ready2Cook-serie. Konceptet byder på en fleksibel og udtagelig aluminiumsindsats, som adskiller de forskellige ingredienser i en færdigret.

Indsatsen er designet til et udvalg af Ready2Cook-bakkerne i aluminium. Hver indsats kan indeholde op til 400 milliliter fødevarer og er ideel til færdigretter, der består af ingredienser, som skal have forskellige tilberedningstider.

Indsatserne er meget fleksible, idet de er udtagelige, hvilket gør det muligt at benytte en bakke med op til to indsatser ad gangen. Derved kan man holde fødevarer såsom kød, grøntsager, ris samt tilbehør såsom saucer adskilt i emballagen.

Med disse indsatser får supermarkeder, delikatesseforretninger og slagtere, som tilbyder færdigretter, en fleksibel flerrumsløsning til deres fødevarer, hvilket betyder øget convenience for slutbrugeren.

Ready2Cook-bakker med indsatser kan anvendes sammen med et matchende låg med antidug-effekt. Da låget er fremstillet af krystalklart PET-materiale, giver låget forbrugerne fuldt udsyn til maden, når de står ved køledisken og skal vælge en færdigret. Derudover er PET et mono-materiale, hvilket betyder at låget er nemt at genanvende efter sortering.

Den nye aluminiumsindsats er en løsning, der supplerer Plus Packs brede udvalg af genanvendelige emballageløsninger i aluminium.

Aluminium er et mono-materiale, som er fuldt genanvendeligt. Aluminium kan genanvendes igen og igen. Dertil indeholder den nye indsats 74% genanvendt materiale. Det nye koncept understøtter en cirkulær økonomi, hvilket er det overordnede fokusområde i Plus Packs strategi.

Ready2Cook-bakker med aluminiumsindsatser er det ideelle, cirkulære emballagekoncept til færdigretter, der er klar til at blive tilberedt eller varmet op. Indsatsen gør det nemt for forretninger at klargøre og pakke færdigretter, og den gør det samtidig nemt for forbrugeren at opvarme derhjemme.

-hawin

 

12/10 2021