Hygiejnisk emballage til måltider på farten

Hygiejnisk emballage til måltider på farten

Plus Packs SafeSnack emballage er et hygiejnisk valg for forbrugeren, når et måltid skal indtages på farten. Den komplette emballageløsning leveres med en bæredygtig trægaffel i bunden af bakke

Mens COVID-19-pandemien fortsat udvikler sig og udfordrer vores livsstil og indkøbsvaner, så fortsætter forbrugernes efterspørgsel på lette og sunde snack-måltider med at vokse.

Ifølge en undersøgelse lavet af Fact.MR forventes markedet for måltider på farten at vokse med 6,3% på verdensplan frem til 2026. Mange forbrugere har samtidig øget fokus på, at emballageløsningen skal være så hygiejnisk som mulig, så de minimerer risiko for potentiel smitte.

Plus Packs SafeSnack emballage tilbyder en komplet løsning ved at en robotarm på hygiejnisk vis placerer en trægaffel i bunden af hver bakke og påfører en etiket.

Det betyder, at måltidet kommer med en allerede ilagt trægaffel, så forbrugeren ikke behøver at få gaflen udleveret ved kassen i butikken. I dag ser man ofte, at gaflen er placeret i samme rum som måltidet, og det resulterer i snavsede fingre, når gaflen skal pilles op. Det er ikke hygiejnisk i en tid med smitsom virus.

SafeSnack emballageløsningen er derfor ideel til fødevareproducenter, som vil tilbyde en sikker og hygiejnisk løsning til forbrugerne.

Trægaflen, som er integreret i emballageløsningen, er FSC-certificeret, hvilket gør SafeSnack til et bæredygtigt alternativ til plast fx.

- SafeSnack tilbyder markedet for snacks og små måltider en bæredygtig emballageløsning med en gaffel i træ, som er et fornybart materiale, siger Camilla Haustrup Hermansen, Direktør for forretningsudvikling i Plus Pack.

Hun tilføjer:

- Ved at vælge en komplet fødevareemballage sikres forbrugeren et hygiejnisk måltid på farten samtidig med at fødevareproducenten kan optimere sin egen produktion. Det er en innovation, som skaber værdi for alle parter.

Innovation er en afgørende faktor for at opnå succes i markedet. Fødevareindustrien er ingen undtagelse – især ikke i denne udfordrende tid med COVID-19.

Det er derfor vigtigt, at vi også tænker hygiejne ind i produktudviklingen. Løsninger som SafeSnack, der giver forbrugerne mulighed for at minimere unødige kontaktflader, er derfor et vigtigt skridt i forhold til at følge myndighedernes retningslinjer.

Den nye SafeSnack løsning understøtter Plus Packs vision om at være ”den foretrukne partner inden for skræddersyede og bæredygtige emballageløsninger, der leverer 100% genanvendelige produkter med nul CO2-udslip”.

9/11 2020