Genkendelig emballage understøtter mærkeloyaliteten

Genkendelig emballage understøtter mærkeloyaliteten

- En iøjnefaldende og usædvanlig emballage er vigtig for impulsprodukter, som sælges strategisk placeret tænkte Eggelbusch, da virksomheden skulle vælge emballage til den nye ChickUp’s Serie. Valget faldt på en Schur®Star Shape pose i usædvanligt format

Den nye ChickUp’s serie omfatter indtil videre fire produkter, som alle sælges i det nye Schur®Star Shape format, og den særlige emballage er valgt fordi den er praktisk både 'on-the-go' og i brugssituationen.

Til understregning af de pikante smagsvarianter besluttede man sig for et farverigt design, som sammen med ståposekonstruktionen skaber opmærksomhed ved POS. Posen er udført af et papirlaminat og tilbyder i kombination med den indarbejdede zipper den altid eftertragtede convenience. Alle disse elementer understøtter mærkeloyaliteten hos forbrugerne.

Poserne er desuden forsynet med et praktisk euro-hul til ophæng, så at detailhandelen har mulighed for at eksponere produktet på forskellig vis.

Eggelbusch er kendt for sine røget-krydrede spegepølser fra Westfalen. Mærket har eksisteret siden 1930’erne – og lige siden har man produceret de røget-krydrede pølser til glæde for forbrugere over hele verden.

Med den nye ChickUp’s Serie, som er baseret 100% på majsfede kyllinger, henvender man sig til lækkersultne forbrugere og skiller sig ud fra konkurrerende snackløsninger.
Den nye emballageløsning har været undervejs i nogen tid; fremfor alt er pakkeprocessen i beskyttende atmosfære blevet gennemtestet og justeret grundigt, for at nå frem til det perfekte resultat, og Eggelbusch har høje forventninger til den nye serie.

Meget fleksibelt koncept.
Kendetegnende for Schur®Star konceptet er en helhedsløsning med optimal fleksibilitet samt det bredest tænkelige udvalg af emballagekonstruktioner og muligheder i pakkeprocessen.

Schur®Star konceptet består af Schur®Star pakkemaskinen og præfabrikerede Schur®Star poser, som ved hjælp af en kanal hænger sammen og dermed sikrer en smidig og effektiv pakkeproces.

Poserne produceres 100% i henhold til kundens ønsker og produktet. Skift mellem produktvarianter, posestørrelser eller –konstruktioner sker på få minutter, og systemet integreres nemt i en eksisterende proces og kan kombineres med forskelligt procesudstyr - f.eks til vejning, mærkning eller produktbehandling med gas. Det bliver ikke mere fleksibelt.


Om Schur
Schur er et internationalt team af 15 selskaber, som tilbyder emballage, pakkemaskiner, pakkesystemer og know-how.

Schur beskæftiger ca. 900 ansatte i Danmark, Tyskland, Sverige, Australien og USA. Schur®Star Systems, som er en division i Schur Gruppen, opererer fra produktionsenheder i Flensborg (Tyskland), Carlsbad (CA, USA) og Melbourne (VIC, Australien), idet man drager nytte af hele Schur Gruppens know-how for kontinuerligt at tilbyde sine kunder optimale emballageløsninger.

-lipe

8/2 2018