Forbedret holdbarhed og flot præsentation af fisk og skaldyr

Forbedret holdbarhed og flot præsentation af fisk og skaldyr

På Seafood Expo Global-messen i april viser MULTIVAC bl.a. MultiFresh - en højkvalitets vakuumskindpakkeproces og madfilm udviklet i samarbejde med producenterne til fødevarer med selv skarpe kanter og hårde eller høje fremspring

Del artiklen på

Messen finder sted i Barcelona fra den 25. - 27. april, og udover koncepter til fremstilling af højkvalitets vakuum-skindpakninger vil MULTIVACs fokus omfatte bæredygtige emballageløsninger og virksomhedens ekspertise inden for automatisering.

MultiFresh, en proces til fremstilling af højkvalitets vakuumskindpakker, vil bliver demonstreret på fra MULTIVACs stand. Udover et bredt spektrum af pakkemaskiner stiller virksomheden op med også et omfattende udvalg af film, som er udviklet i samarbejde med førende filmproducenter, og som sikrer, at der opnås optimale emballageresultater. Det betyder, at selv fødevarer med skarpe kanter eller hårde områder, såsom knogler eller skaller, såvel som dem med højt produktfremspring, kan pakkes sikkert og attraktivt.

På messen vil to eksemplarer af dette emballeringskoncept blive vist i form af den kompakte R105 MF termoformende pakkemaskine, som producerer PaperBoardpakker, og den fuldautomatiske TX 730 Traysealer. R105 MF scorer højrt som en selvstændig løsning med sit lille pladsbehov -især for mindre producenter og for virksomheder, som kræver en høj grad af fleksibilitet på grund af mangfoldigheden i deres produktsortiment. 

TX 730 er derimod en fuldautomatisk traysealer til at pakke produkter i bakker lavet af monomaterialer. Denne effektive, men kompakte linje på udstillingen i Barcelona vil bliver præsenteret komplet med sin egen inline-etiketteringsmaskine.

Endvidere demonstrerer MULTIVACs sin høje grad af ekspertise inden for automatisering med yderligere et linjekoncept til pakning af fisk og skaldyr: i centrum er R 245 termoformende pakkemaskine. For at sikre, at det maksimale niveau af pakkesikkerhed og mærkningspålidelighed opnås ved høj gennemstrømning, vil pakkemaskinen på messen have integreret webprinter og inspektionssystem. 

En såkaldt denester separerer og arrangerer emballagebakkerne, før de ankommer til maskinen. Papirbakkerne er belagt med en tynd film, hvilket forhindrer væske i at trænge ind i pakken i den termoformende maskine, samtidigt med, at de bevarer friskheden og kvaliteten i produktet. Dette emballagekoncept er særligt miljøvenligt, idet filmen ikke alene sparer ressourcer, men også nemt kan frigøres fra pappet, og begge dele - papbagside såvel som film - kan gå direkte videre til hvert sit genanvendelsessystem efter brug.

-lipe

28/2 2023