Fois Gras i sprøjtepose

Fois Gras i sprøjtepose

Da Spaniens største producent af foie gras produkter ønskede at differentiere sin nye produktserie valgte den SchurStar Piping Bag til sin eksklusive andelevermousse 

Foie gras er ikke et produkt, man spiser til hverdag i store mængder, men derimod en delikatesse, som nydes i små, delikate portioner. Og det gør SchurStar Piping Bag til den perfekte emballageløsning: Posen tjener nemlig ikke blot til opbevaring og promovering af produktet, men også som doserings- og dekorationsværktøj. Når posespidsen er klippet af, kan man dosere nøjagtigt den ønskede mængde foie gras og pynte sine retter med rosetter som en professionel kok. Posen er dekoreret med et enkelt og stilrent design, som understøtter produktets ledende position på markedet og samtidig appellerer til de forbrugere, som interesserer sig for gourmetmad.

Spaniens største producent
Martiko, som er blandt Spaniens førende producenter af delikatesser, arbejder med  målsætningen om at udvikle andebaserede produkter til hele verdens middagsborde. Famileforetagendet kombinerer tradition og teknologi, og avlsarbejdet sikrer sporbarhed gennem hele produktionsprocessen, fra æg til færdigt produkt. 

Konceptet består af SchurStar Pakkemaskinen og præfabrikerede SchurStar poser, som ved hjælp af en kanal hænger sammen, hvilket sikrer en smidig og effektiv pakkeproces.

Foie gras moussen fyldes i poserne i en automatisk pakkeproces - og fyldelinjens længde gør det muligt at anvende to fyldestationer, hvilket øger produktionskapaciteten, på trods af det specielle produkt. Efter fyldning pasteuriseres poserne, og til slut tilføjer en termotransfer printer holdbarhedsdato og produktrelateret information. Producenten arbejder på en udvidelse af serien med en Schur Star Piping Bag i cateringstørrelse samt med andre posekonstruktioner.

-lipe

 

31/10 2018