Fødevareremballage går i Circus

Fødevareremballage går i Circus

Konferencen Fødevareemballage i Focus, som tidligere er afholdt i Stockholm, vender tilbage i år den 18. april under det nye navn PACK POINT NORDIC

Fokus er stadig på fødevareemballage, men med det nye navn ønsker arrangøren at signalere, at der findes andre aktuelle vinkler på emballagen, og at konferencen glæder sig over både oplægsholdere og besøgende fra de nordiske naboer.

- Dette er tredje gang, vi organiserer en konference, der samler førende ekspertice inden for fødevare- og emballageindustrien. Emballagen er blevet en vigtig del af mange virksomheders tilbud, og dialogen mellem vores kompetente emballageindustri og levnedsmiddelindustrien er blevet stadig vigtigere at vedligeholde. PACK POINT

NORDIC er vores bidrag til den proces, siger projektleder Per-Stefan Gersbro, Pack Market.Interessen fra forskellige partnervirksomheder er lige så stor som de tidligere år. Og for at give alle, der ønsker at dukke op i udstillingen til konferencen, afholdes konferencen i år på Circus i Stockholm.

Det giver mulighed for at modtage flere besøgende end de ca. 250, der deltog i 2017.

Som før handler programmet om bl.a. fødevareemballage. Emballage til mad og drikke tegner sig for ca. 70 procent af alt, hvad virksomhederne pakker, og emner på dagsordenen er eksempelvis holdbarhed, plastemballage, fødevaresikkerhed, innovation og trends.

- Vi præsenterer et program, der kan vække interessen for alle, som arbejder med virksomheders emballage. Der vil være et bredt udsnit af interessante diskussioner om nuværende, ikke at sige 'hotte' emner.
Virksomheder, der er rollemodeller og har succes, vil fortælle deres historie.

Eksempelvis Johan Bodén, som udgør halvdelen af duoen, som byggede Ukraines mest succesrige fødevarevirksomhed Chumak.

 Johan Bodén

På konferencen fortæller han om sin erfaring med at etablere fødevareproduktion i udlandet under overskriften 'Hvordan du erobrer nye markeder!. Bodén er i dag administrerende direktør for det nyoprettede DanEast-selskab og er i fuld gang med at etablere en fødevareindustri i en helt anden del af verden, Vietnam.

-lipe

 

26/3 2018
 • BrochurerDOWNLOAD
 • HSA Systems

  HSA Systems

  A Unique Imprint
 • Flexopack

  Flexopack

  BVM Pakkemaskiner
 • Grundtvig

  Grundtvig

  Medical packaging and logistics
 • Grakom

  Grakom

  Brancheforeningen for Kommunikation, Design & Medieproduktion
 • Bong

  Bong

  Læs mere om vores konvolut- og Propac emballagesortiment
 • Nova-Pack

  Nova-Pack

  Komplette emballageløsninger
 • DS Smith

  DS Smith

  Emballageløsninger der optimerer jeres forsyningskæde
 • Grathwol

  Grathwol

  Din emballagepartner