Bæredygtigt bæger til norsk  øko-mejeri

Bæredygtigt bæger til norsk øko-mejeri

Rørosmeieriet i Norge lægger vægt på bæredygtighed, og bruger nu EasySnacking bægeret fra RPC Superfos til økologisk yoghurt og creme fraiche

Nordmændene tager godt imod det dansk udviklede plastbæger til mejeriprodukter, EasySnacking fra RPC Superfos. Bægeret, der fås med og uden ske i låget, er en nyhed i Norge, hvor det økologiske Rørosmeieriet har succes med at bruge det til yoghurt med müsli topping og rømme – en norsk specialitet, der minder om creme fraiche.

Trond Vilhelm Lund, administrerende direktør for Rørosmeieriet, siger:

- 'EasySnacking' bægeret giver nyheds- og brandingværdi til Rørosmeieriet. Det flotte design betyder, at vores produkter får lidt ekstra opmærksomhed i kølemontren, og det gør det lettere for kunderne at genkende dem. Vi er yderst tilfredse med EasySnacking løsningen, fordi den understøtter vores kreative profil og styrker vores markedsposition – og det, selvom vi ikke ligefrem er blandt de største spillere på markedet.

Praktisk på farten
Rørosmeieriet bruger EasySnacking bægeret til en sund og mild yoghurt med probiotika. Der er en sprød glutenfri müsli med tørret frugt i låget, og der følger også en ske med. Den ligger hygiejnisk under en label og er nem at få fat i. Låget kan let tages af og sættes på, så i det hele taget er bægeret en perfekt emballageløsning til et sundt og hurtigt mellemmåltid på farten.

Til den økologiske ’rømme’ bruger Rørosmeieriet en variant af EasySnacking bægeret, hvor låget er fladt og uden ske.

Et bæger for bæredygtighed
Mens EasySnacking bægeret i sin grundform faktisk er firkantet, ser det designmæssigt blødt og rundt ud. Udover at bægeret er meget praktisk og brugervenligt, er det også en rigtig god løsning for mere bæredygtighed:

- Vi sætter pris på, at emballagen fra RPC Superfos er 100% genanvendelig, fordi den er fremstillet af intet andet end polypropylen. Det er den bedste form for plast, og det giver god mening for os og vores økologiske produkter, forklarer Trond Vilhelm Lund.Kendt for at være et skridt foran
Rørosmeieriet og RPC Superfos har samarbejdet i adskillige år, og Rørosmeieriet benytter sig af flere forskellige emballageløsninger fra RPC Superfos, som har hovedsæde i Høje Taastrup. Den forretningsmæssige relation er god og til gavn
for begge parter.

-Selvom Rørosmeieriet er et mindre mejeri, og RPC Superfos en stor international virksomhed, fungerer vores samarbejde rigtig fint. Rørosmeieriet er kendt for at være et skridt foran konkurrenterne. For os er det vigtigt at bruge bæredygtige emballageløsninger, og det vil vi også gøre fremover, understreger Trond Vilhelm Lund.

-lipe

15/5 2019