B&R klar til Anuga FoodTec i Köln

B&R klar til Anuga FoodTec i Köln

B&R præsenterer ny banebrydende produkttransport og IIoT-løsninger på Anuga FoodTec 2018

På årets Anuga FoodTec-messe fra d. 20.-23. marts i Köln vil besøgende på B&R’s stand opleve en revolution i produkttransport til adaptiv fremstilling.

ACOPOStrak redefinerer produktionsøkonomi og udstyrseffektivitet (OEE) med sine fine dimensioner af fleksibilitet og brugervenlighed.

Det fødevaregodkendte design og højhastigheds-divertere gør AcopoStrak til en ultimativ transportløsning til rentabel føde- og drikkevareproduktion ned til partier af én.

Edge computing til Industrial IoT

B&R driver den digitale transformation med fleksible edge-arkitekturer med kraftfulde Aprol-løsninger. B&R Edge Controllers implementerer analytics og business intelligence i datakilden og yder problemfri tilslutning fra sensoren til skyen med transparent adgang på alle operationelle niveauer.
 
Velinformerede anlægsoperatører er i stand til at foretage målrettede tilpasninger, som har direkte indvirkning på effektivitets- og resultatmålinger.
 
Gør operational excellence muligt

Besøgende på B&R-standen vil kunne se fordelene ved intuitiv, web-aktiveret drift og direkte web-forbindelse ned til sensoren. B&R’s dedikation til åbne standarder som PowerLink, openSafety, OPC UA og PackML muliggør sømløs kommunikation og perfekt orkestreret performance på tværs af multi-leverandørlinjer.

Besøg B&R på Anuga FoodTec 2018 på stand A38 B39 i hal 7.1

-hawin

Download B&R\'s Packaging 4.0 whitepaper for at læse om, hvordan fremtiden for emballage kan nå hidtil usete niveauer af samlet udstyrseffektivitet (OEE), reduceret total cost of ownership (TCO) og total productive maintenance (TPM).\r\n
 
26/2 2018