Aptar Food + Beverage præsenterer nye lukkeløsninger til dispensere

Aptar Food + Beverage præsenterer nye lukkeløsninger til dispensere

Virksomheden har udviklet nye generationer af bl.a. fastgjorte låg til plastflasker, som overholder de kommende regler i Europa. Nyhederne bliver vist på messen 'drinktec 2022 i München

Af Lisbeth Petersen

Aptar Food + Beverage er en amerikansk funderet, global producent af f.eks. beholdere til drikkevarer og andre flydende væsker, lige som virksomheden selv udvikler nye materialer.
På messen i Tyskland fra den 12. - 16. september præsenterer virksomheden bl.a. sin næste generation af Rocket-hætten til sportsdrikkedunke.

Den har en vid åbning for at højne drikkekomforten, og det fastgjorte låg er i fuld overensstemmelse med det kommende europæiske direktiv om forbundne lukninger til engangsplastik, der er planlagt til at træde i kraft medio 2024.

SimpliCycle - et genanvendelig skruelåg- er også med på messen. Det er fremstillet af plastmateriale med lav vægtfylde, så den flyder ovenpå i genbrugstanke, og derfor let kan adskilles fra øvrige plastprodukter, indsamles og genbruges.
SimpliCycle blev for nyligt hædret som detbedste CSR/Sustainabilityinitiativ i 2021 af World Food Innovation Awards, og modtog i 2022 den prestigefyldte 2022 WorldStar Global Packaging Award for emballageinnovation.

En tredje nyudvikling fra Aptar + Food Beverage er Caption, som er en genanvendelig drikkedunk med helt tracker-funktion, så brugeren via sin smartphone kan holde øje med sit væskeindtag.

8/9 2022