7-Eleven leverer direkte til døren

7-Eleven leverer direkte til døren

Takeaway har boomet under Covid-19, og nu gør 7-Eleven det også muligt at bringe både mad, drikke og en lang række andre fornødenheder ud i Hovedstadsområdet. 7-Eleven Delivery går i første omgang i luften i og omkring København den 1. december 2020, men på sigt er ambitionen at servicen skal udfoldes til flere danske byer

Fra den 1. december 2020 kl. 12 bliver det muligt at få leveret 7-Eleven hjem til sofaen i Hovedstadsområdet, når kæden lancerer sin egen leveringstjeneste ’7-Eleven Delivery’.

Den gør det muligt at bestille alt fra sunde salater, frisksmurte sandwich og lækre drikkevarer til mere almindelige dagligvarer som mælk, chokolade og batterier, som leveres lige til døren.  

- Det er klart, at corona har ændret måden, vi alle sammen lever på og omgås hinanden, og det har da også sat skub i 7-Eleven Delivery. Vi lever og ånder convenience, og hvis vi skal udleve det til fulde, skal vi også kunne komme til kunderne i stedet for, at de skal komme til os.

- På den baggrund tænker vi hele tiden i nye måder at drive forretning på og betjene og servicere vores kunder. Det er 7-Eleven Delivery et godt eksempel på, og vi har tryghed i vores partner Takeout, der holder helt styr på logistikken og sørger for, at alt bliver bragt ud som det skal, siger Jesper Østergaard, administrerende direktør i 7-Eleven Danmark.

7-Eleven Delivery vil blive lanceret i Hovedstadsområdet som en start, men på sigt er ambitionen, at servicen skal udfoldes til flere danske storbyer og i sidste ende hele landet.

Dækker flere behov

Hos 7-Eleven ser man flere områder, hvor man kan gå ind og gøre en forskel. Først og fremmest er sundere takeaway stadig i undertal, og her kan man byde ind med en bred vifte af sundere kvalitetsvarer som salater, wraps, juice mv., der er udviklet i samarbejde med stærke partnere som blandt andre Cofoco, The Protein Kitchen og Palæo.

Derudover ser man også en styrke i valgfriheden i sortimentet. Man skal ikke enten vælge, at alle skal spise pizza, burger eller salater. Derimod kan hver enkelt bestille lige, hvad de har lyst til og få det hele leveret fra samme sted.

Til sidst er der også det faktum, at man nu også har mulighed for at få varer som chokolade, mælk, batterier og andet, som man pludseligt mangler, leveret på kort tid. En service der ikke findes i markedet i dag.

- Vi tror, at vores kunder vil tage godt imod 7-Eleven Delivery. Det unikke ved vores koncept er bredden i varesortimentet og den hurtige leveringstid. Vi kender alle sammen det at komme hjem efter en travl dag på arbejde og opdage, at vi mangler en masse ting, men vi orker ikke at bevæge os udenfor igen.

- Med 7-Eleven Delivery kan du både bestille den lækre aftensmad og drikkevarerne, samt mange af de små ting, som vi alle pludselig kan stå og mangle, siger Jesper Østergaard og fortsætter:

- Lige for tiden er der også mange danskere, der arbejder hjemmefra og jo derfor mangler den faste frokostordning. Her tror vi også på, at vi kan gøre en positiv forskel – især i den sundere ende af sortimentet.

-hawin

2/12 2020