Udmærkelse til infoetiket i flere lag Emballagespecialisten August Faller har vundet den eftertragtede FINAT Award 2019 for sin Info-Label i flere lag.

Udmærkelse til infoetiket i flere lag

August Faller har vundet den eftertragtede FINAT Award i kategorien "Etiketter i flere lag" for informationsetiketten, Faller Info-Label, med flere sider giver tilstrækkelig plads på et lille område og kan håndteres praktisk af både producent og bruger

Informationsbehovet i forbindelse med lægemiddelemballager stiger kraftigt: Ud over de lovmæssigt foreskrevne oplysninger skal de også indeholde stadig flere brugsanvisninger til læger, apoteker og patienter – ofte i form af piktogrammer eller landeversioner på flere sprog.

Som en løsning til den udfordring har August Faller udviklet Faller Info-Label for en kendt farmaceutisk virksomhed. Etiketten i to lag med tre sider udvider overfladen til informationer betydeligt i forhold til varianter i ét lag. Siderne hæfter statisk til hinanden i kraft af en særlig lakkombination.

Etiketten kan dermed lukkes igen og er smudsafvisende. Forsiden er mindre, mens der er tilstrækkelig plads til serienummer, og den er forsynet med oplysninger i blindskrift.

- Faller-etiketten er meget let at åbne og lukke takket være den statiske hæftning. Skriften er let at læse, og det samme er blindskriften, der er anbragt på siden ved hjælp af serigrafi. Det ser enkelt ud, men er en udfordring for produktionen, lød det i juryens dom ved pristildelingen den 5. juni i København.

FINAT er den internationale sammenslutning for den selvklæbende etiketindustri, der i en årlig konkurrence hædrer fremragende etiketløsninger.

-hawin

2/8 2019
 • BrochurerDOWNLOAD
 • GRAKOM

  GRAKOM

  Brancheforeningen for Kommunikation, Design & Medieproduktion
 • Bong

  Bong

  Læs mere om vores konvolut- og Propac emballagesortiment
 • Agfa Graphics

  Agfa Graphics

  Inkjet Løsninger
 • Superfos

  Superfos

  En Berry Global virksomhed, designer og fremstiller innovativ plastemballage.
 • Stok Emballage

  Stok Emballage

  Plastemballage til alle formål - og til hele Europa.
 • Schur

  Schur

  Det kan mærkes overalt
 • Grundtvig

  Grundtvig

  Medical packaging and logistics
 • Grathwol

  Grathwol

  Din emballagepartner