Smart emballage fra August Faller

Smart emballage fra August Faller

August Faller Gruppen præsenterer innovative, interaktive og intelligente prototyper til eHealth-markedet på Pharmapack

I overensstemmelse med messemotoet for dette års Pharmapack i Paris, “Innovation & digitalisering“, præsenterer Faller tre prototyper i relation til  temaet ”smart packaging” på standen E20.

Æskerne skal forbedre compliance og gøre håndteringen af lægemidlerne nemmere for patienterne. Derudover deltager Faller i Innovation Gallery med deres Elisa-Kit Box til emballering af forskellige kit-komponenter.

De intelligente, interaktive lægemiddelemballager, som Faller udviklede fra deres R&D afdeling i Freiburg i fællesskab med MSC Technologies og Hochschule Pforzheim, er udstyret med små e-paper-skærme og elektronisk betjening.

Smart packaging-prototyperne

Prototype I “Level Indicator“ er en lægemiddelemballage til måling af påfyldningsniveauet. Under målingen forbliver flasken i emballagen. Displayet på ydersiden viser påfyldningsniveauet og minder rettidigt om, at der skal bestilles en ny recept.

Emballageprototype II “Counting Device“ råder over en elektronisk tæller, der tæller antallet af tabletter/kapsler. Ved hjælp af taster på emballagen, bekræfter patienten indtagelsen af lægemidlet og tæller dermed ned ift. antallet af tabletter/kapsler. Når en minimumsbeholdning er nået, viser skærmen en påmindelse om, at der skal bestilles en ny recept.

Smart packaging-prototype III “Medical Prescription“ repræsenterer det bedste inden for intelligente emballager: Her tæller æsken ikke kun indtagelsen af lægemidler og minder om recepter. Takket være en specialudviklet app og Bluetooth, kan læger eller apotekere overføre anvisningerne for indtagelsen til æsken. Et indbygget ur, en LED og et lydsignal minder derudover patienterne om den rettidige indtagelse af lægemidlerne.

Kompakte og fleksibel emballage til testreagenser

Elisa-Kit Box til in vitro-diagnoser af autoimmune sygdomme, som præsenteres i Innovation Gallery, er en æske med forlimede indsatser og ensartede æskemål. Den muliggør den hurtige og fleksible emballering af forskellige kit-komponenter til gennemførslen af Enzyme Linked Immunosorbent Assay-tests (ELISA-tests).

Det intelligente, kompakte design af boksen udnytter hele emballagefladen optimalt, og sørger for en pladsbesparende opbevaring af de flydende kit-komponenter i køleskabet. Den multifunktionelle emballage af karton gør den manuelle emballering ovenfra nemmere, og den egner sig særlig godt til små serier.

-hawin

6/12 2017