Schoeller Allibert leverer transportbeholder til vaccine-råvarer

Schoeller Allibert leverer transportbeholder til vaccine-råvarer

Virksomheden har indgået et samarbejde med den tyske kemiske producent og distributør, CG Chemikalien GmbH & Co om den genanvendelige bulkcontainer ComboLife 65 til global transport af corona-vacciner

CG Chemikalien er ansvarlig for global transport af flydende råvarer til farmaceutiske virksomheder, og
Den engelske emballagespecialist, Schoeller Allibert har erfaringen med fremstilling og levering af sikre transportemballager.

Ved transporterer af flydende råmaterialer af så høj værdi, er det vigtigt at kunne sikre produkterne og bevise, at de ikke har været udsat for eksempelvis ompakning eller andet undervejs.
De mellemstore, sammenklappelige bulkcontainere fra Schoeller Alliberts er sikre, hygiejniske og effektive til medicinalindustrien, og derudover kan kasserne returneres og genbruges.

 

ComboLife 65 er velegnet til både vej-, jernbane- og søfragt, og er holdbar og robust. Dobbeltvægsstrukturen muliggør stabling af op til 7500 kg eller 4-mod-1 bunker, hvilket minimerer lagerpladsen.
Derudover er kasserne forsynet med flere muligheder for identifikation og sporing; stregkodeetiketter og RFID- og IoT-lommer muliggør effektiv og sikker flådestyring.

-lipe

9/2 2021