Katalog til skræddersyede patientinformationer

Katalog til skræddersyede patientinformationer

Faller Packaging præsenterer sit nye materialekatalog for indlægssedler. Med det som værktøj kan kunderne inden købet sammenligne og vælge forskellige materialer der kan konfigureres til netop deres ideelle løsning

Hvilken gramvægt passer? Plano eller små eller endnu bedre foldninger? Skal de have en lukning eller et register? Eller en kombination af flere af disse muligheder?

Der findes adskillelige måder, patientinformationerne på et lægemiddelprodukt kan
udformes på.

For at hjælpe kunderne på vej til deres ideelle produkt præsenterer Faller Packaging nu sit nye materialekatalog for indlægssedler.
Med det værktøj kan kunden allerede på forhånd sammenligne og vælge forskellige materialer og konfigurere den ideelle løsning.

Faller Packaging, som er specialist inden for emballageløsninger til lægemiddelindustrien, guider i det kompakte og overskuelige katalog kunderne gennem diverse varianter og papirsorter med forskellig gramvægt, hvidhedsgrad og opacitet. Og kataloget indeholder tydelige beskrivelser af en række prøveindlægssedler

Virksomheden har i mange år forsynet sine kunder med indlægssedler i individuelle størrelser, formater og materialer, afstemt efter det enkelte produkt og processerne og forholdene i produktionen.

Alle indlægssedler produceres, så de er GMP- og FDA-kompatible under de højeste kvalitets- og sikkerhedsstandarder.

Det trykte katalog kan bestilles gratis på Faller Packagings hjemmeside.

-lipe

19/11 2021