Gerresheimer præsenterer guide til optimal logistikløsning

Gerresheimer præsenterer guide til optimal logistikløsning

Forskellige ingredienser kræver forskellige emballage- og leveringsløsninger. Derfor har emballagevirksomheden udviklet en digital guide til sine kunder i farma-biofarma og veterinærsektoren. Guiden bliver for første gang præsenteret for offentligheden på Pharmapack-messen i Paris

Med den såkaldte g-guide giver Gerresheimer kunder og partnere mere direkte adgang til sine forskellige produktløsninger. En specialudviklet algoritme bruges til at filtrere de mere end 1500 produkter fra virksomhedens forskellige pharma produktområder baseret på brugerinput. Produktvælgerens g-guide kombinerer den moderne brug af onlinerådgivning med ekspertisen hos Gerresheimer-teamet.

Det digitale værktøj guider brugerne intuitivt til et udvalg af passende produktløsninger fra Gerresheimer-porteføljen baseret på seks målrettede spørgsmål om det lægemiddel, der skal pakkes, og dets specifikke følsomheder.

Virksomhedenns omfattende portefølje omfatter løsninger til hele verden af human- og veterinærmedicin, der spænder fra hostesirupsflasker og sprøjter, der er klar til at blive fyldt, til lægemiddelanordninger til kronisk syge patienter som eksempelvis diabetikere og astmatikere.

Pharmapack-messen løber af stablen den 18. og 19. maj i Paris.

-lipe

12/5 2022