Fælles præsentation af emballage til skrøbelige produkter

Fælles præsentation af emballage til skrøbelige produkter

Faller Packaging er sammen med sin samarbejdspartner ROTZINGER til stede ved messerne FachPack og Pharmapack. Her præsenterer de emballageløsningen, Eco Save Pack som de to virksomheder har udviklet i fællesskab

Siden sidste år har Faller Packaging og proces- og emballageteknikeksperten ROTZINGER PharmaPack arbejdet tæt sammen. Med Eco Save Pack, som de har udviklet sammen, fortsætter begge virksomheder med at optimere ideen om en mere bæredygtig emballageløsning til skrøbelige produkter og gør dermed brug af synergieffekter.

Sammen præsenterer begge virksomheder deres bæredygtige Eco Save Pack-løsninger på de store efterårsmesser: FachPack-messen fra den 28. til 30. september i Nürnberg og Pharmapack-messen den 13. og 14. oktober i Paris.

Eco Save Pack er en miljøvenlig emballage særligt udviklet til skrøbelige produkter. Det er en tray-foldeæske med et indlæg, der er specielt tilpasset det specifikke indhold. Samtlige emballagekomponenter består af miljøvenligt kartonmateriale. Indlæggene er opbygget med små kamre og beskytter sprøjter, hætteglas eller ampuller optimalt under opbevaring og transport.

-lipe

17/9 2021