Farverige vitaminer i miljøvenligt design

Farverige vitaminer i miljøvenligt design

Midsona Danmark lancerer denne sommer et nyt sortiment af kosttilskud i brandet MIVITOTAL, bestående af en serie af vitaminer og mineraler i skræddersyede kombinationer, serveret i et farverigt design og i en emballage, der er fremstillet af plantebaseret plast

Mivitotal findes allerede på det danske marked i en flydende variant, Mivitotal Plus.

Nu kommer et nyt sortiment i tabletform, som omfatter multivitaminer, kombinationer af vitaminer og mineraler for specifikke behov samt livsstilsprodukter. Alle tabletter er i en form og størrelse, der gør dem lette at indtage. Alle produkter er fremstillet i Sverige.

-Med afsæt i vores viden om og vores erfaring med kosttilskud laver vi nu en satsning med vores varemærke Mivitotal. Kosttilskud er blevet en stadig mere naturlig del af folks hverdag, og vi er utroligt glade for at kunne tilbyde et bredt sortiment af kosttilskud med forskellige kombinationer af vitaminer og mineraler til forbrugernes daglige sundhed, udtaler Charlotte Westergren, Nordic Brand Manager for Mivitotal hos Midsona, og fortsætter:

-Vi er desuden stolte over, at de nye produkter kommer i en miljøvenlig emballage lavet af plantebaseret plast.

Forskellige produkter til forskellige behov
Den nye serie består af en række varianter, som hver især er målrettet forbrugernes forskellige behov.

Produktet Immunsystem er i øjeblikket ret unikt på markedet med sin kombination af mineraler og vitaminer, der bidrager til immunsystemets normale funktion. Derudover inkluderer sortimentet multivitaminer, der er skræddersyet til kvinder, mænd, seniorer og teenagere samt to livsstilsprodukter: et til hud, hår og negle og et til dem, der tilbringer meget tid i solen.

-lipe

8/9 2021