Faller Packaging udstiller på PharmapackEco Save Pack er en emballage særligt udviklet til skrøbelige produkter.

Faller Packaging udstiller på Pharmapack

Faller Packaging og samarbejdspartner Rotzinger udstiller sammen på Pharmapack i Paris. De to virksomheder præsenterer blandt andet Eco Save Pack, der er udviklet i fællesskab til skrøbelige produkter

Efterspørgslen efter genanvendelige monomateriale-emballager i medicinalindustrien er stor. Derfor er emballageløsninger med øget bæredygtighed da også det vigtigste emne på Faller Packagings stand på Pharmapack. 

For at samle kompetencerne på dette område samarbejder Faller Packaging med andre virksomheder – f.eks. specialisten inden for proces- og emballageteknik Rotzinger PharmaPack.

Med Eco Save Pack, som de har udviklet sammen, fortsætter begge virksomheder med at optimere idéen om en bæredygtig emballageløsning til skrøbelige produkter og gør dermed brug af synergieffekter.

I Innovation Gallery på Pharmapack præsenterer Faller Packaging sin etiket med temperatur-indikator til påtryk, denne etiket øger både brugervenligheden og sikkerheden.

Desuden kan de besøgende på standen få et indtryk af Faller Packagings omfattende emballagekoncept, der består af et bredt sortiment af modulære foldeæsker, laminatfrie etiketter og miljøvenlige indlægssedler. Faller Packaging viser blandt andet sine plastikfrie emballage-indlæg.

Disse papirsprøjtestøbnings-emballager er op til 100 procent formstabile, samt biologisk nedbrydelige og hører dermed, ifølge Faller Packaging, til blandt de mest miljøvenlige emballageløsninger i branchen.

Innovation Gallery 
På messen bliver banebrydende emballageløsninger til farmaceutiske produkter vist i Innovation Gallery.

Faller Packaging præsenterer her sin etiket med temperatur-indikator til påtryk, som både øger brugervenligheden og sikkerheden.

Faller Packaging bestræber sig på at producere emballageløsninger der er mere bæredygtige end lignende tidligere produkter. Med sin sit produktsortiment af foldeæsker, etiketter og indlægssedler, hjælper Faller på den måde sine kunder med at forbedre deres miljøpåvirkning.

Etiketten er udstyret med sensorteknologi, der bliver blå, når den opbevares under otte grader celsius. Når temperaturen stiger til over 18 grader celsius, ændrer sensoren farve, og meldingen "OK" udsendes.

Displayet er reversibelt og kan skifte frem og tilbage mellem temperaturerne så ofte som ønsket. Etiketten kan tilpasses individuelt til kundens krav – både med hensyn til design og det ønskede temperaturområde.

Pharmapack bliver afholdt den 1. og 2. februar 2023. Faller Packaging udstiller på stand D84.

-hawin

10/1 2023