Faller Packaging overtager ungarske Pharma PrintFra venstre: Dr. Michael Faller Dr. János Karancsi, Dr. Lila Karancsi, Dr. Erika Karancsi (Pharma Print), Dr. Marcus Szukalski , Tilmann Wild

Faller Packaging overtager ungarske Pharma Print

 Virksomheden i Debrecen, har i mange år produceret indlægssedler til farma- og healthcare-markedet. Dermed udbygger Faller Packaging sit stærke netværk af europæiske produktionssteder yderligere

Overtagelsen er sket pr. den 28. november.

Med sine 70 medarbejdere har Pharma Print succes med at forsyne det østeuropæiske og internationale marked med indlægssedler til farmaceutiske produkter. Dermed passer familievirksomheden perfekt ind i Faller Packagings portefølje:

Virksomheden med hovedsæde i tyske Waldkirch er specialiseret i skræddersyede komplette løsninger inden for farmaceutiske emballager og tilbyder foldeæsker, etiketter og indlægssedler fra en og samme leverandør.

- Vores management-team er gennem flere måneder blevet overbevist om kvaliteten, de lovende udviklingsmuligheder og en virksomhedskultur, der passer til vores. Vi er glade for at kunne byde denne nye virksomhed velkommen i Faller Packagingfamilien, siger administrerende direktør og partner Michael Faller Med overtagelsen omfatter Faller Packagings europæiske netværk nu otte virksomheder. Disse dækker hele værdikæden inden for fremstillingen af farmaceutiske emballager – lige fra trykdatahåndtering over emballageproduktion med sofistikerede supply chain-løsninger til emballageydelser til healthcare-industrien.

-Pharma Print er en kompetent specialist med en fremragende kvalitet og høj leveringssikkerhed og kundetilfredshed. Vores nye virksomhed giver os flere kompetencer og kapaciteter på området for indlægssedler og hjælper os med at betjene vores kunder endnu hurtigere og mere komplet og pålideligt i fremtiden, siger Michael Faller.

-lipe

9/12 2019
 • BrochurerDOWNLOAD
 • Schur

  Schur

  Det kan mærkes overalt
 • Superfos

  Superfos

  En Berry Global virksomhed, designer og fremstiller innovativ plastemballage.
 • HSA Systems

  HSA Systems

  A Unique Imprint
 • Bong

  Bong

  Læs mere om vores konvolut- og Propac emballagesortiment
 • Flexopack

  Flexopack

  BVM Pakkemaskiner
 • GRAKOM

  GRAKOM

  Grafisk Kommunikation & Medier
 • Grathwol

  Grathwol

  Din Emballagepartner
 • Stok Emballage

  Stok Emballage

  Plastemballage til alle formål - og til hele Europa.