Etiketter til ekstrem kulde fra Faller

Etiketter til ekstrem kulde fra Faller

Emballeringsspecialisten Faller Packaging tilbyder særlige etiketter til medicinalindustrien og sundhedsvæsenet. Etiketterne sikrer, at læsbarheden afvigtige informationer forbliver intakt under opbevaring og transport, også for de særligt kuldekrævende COVID-19-vacciner

Det altoverskyggende tema i medicinalindustrien i øjeblikket er den verdensomspændende distribution af de nyudviklede vacciner mod coronavirus SARS-CoV-2.
For at sikre at vaccinerne ankommer til deres bestemmelsessted i ubeskadiget og effektiv tilstand, er det nødvendigt at opbevare og transportere dem ved særligt lave temperaturer. Derfor skal hætteglassene med vaccinen været egnet til disse ekstreme betingelser - og det gælder også for andre emballeringskomponenter som f.eks. etiketter.

Fra minus 196 til 120 grader celsius
Faller Packaging, som er specialist i emballeringsløsninger til medicinalindustrien og sundhedsvæsenet, har særligt temperaturbestandige etiketter som del af sit sortiment. Overfladematerialet består af en polypropylen-folie (PP-folie), som uden problemer kan modstå temperaturer fra -196 og op til 120 grader celsius.

Også limen er udviklet på en måde, så den kan påføres ved stuetemperatur og anvendes ved ekstrem kulde. Desuden er limen testet efter ISO 3826-standarden samt godkendt til indirekte kontakt med fødevarer i henhold til FDA 175.105. Etiketterne kan således klæbes på glas- og kunststofbeholdere samt stål- og kunststofplader og også på hætteglas med snæver radius. Etiketterne kan anvendes i standard-etiketteringsmaskiner, men kan også klæbes på manuelt.

De temperaturbestandige etiketter fra Faller Packaging er således ideelle til mærkning af COVID-19-vacciner og sterile medikamenter, men også til talrige andre formål, fx inden for kryoteknik.

Medicinalvirksomheder profiterer af en sikker og holdbar etikettering, som bl.a. muliggør en pålidelig sporing og bidrager til undgåelse af fejl i anvendelsen. Etiketterne kan stadig påtrykkes efter en termotransfer-proces. Materialet er også modstandsdygtigt over for forskellige kemikalier.

-lipe

15/2 2021