Usynlig sikkerhedsetiket med overraskende blikfang

Usynlig sikkerhedsetiket med overraskende blikfang

Den østrigske producent, Securikett lancerer helt gennemsigtigt sikkerhedsmærke, der først afslører sin funktion, når det bliver fjernet. Dermed kan det også placeres oven på tekst og grafik uden at påvirke originaldesignets udseende

Af Lisbeth Petersen

Securikett har gennem mange år etableret sig som en pioner og global leder inden for produkt- og brandbeskyttelse gennem mange år. Nu er det for første gang lykkedes for producenten at fremstille et helt gennemsigtig sikkerhedsmærke med en særlig imponerende åbningseffekt.

Den såkaldte 'HighContrastVoid er en fuldstændig usynlig etiket, der kan passe problemfrit til ethvert produkt eller emballagedesign uden at ændre produktets ydre udseende og samtidig tilbyder det højeste niveau af produktbeskyttelse.

Dette gennembrud inden for manipulationsforsegling - såkaldt tamper evident void label -teknologi, yder en høj sikkerhed mod uvedkommen indtrængning og ulovlig kopiering, da etiketterne kan placeres over eksisterende tekst og grafik uden at påvirke udseendet eller læsbarheden på den eksisterende pakke- og uden at kræve et særligt redesign af pakken. 

Sikkerhedsløsning til kvalitetsemballage
Hos slutbrugeren bliver den hidtil usynlige etiket til et blikfang, når den bliver pillet af, da den skjuler et motiv, der bliver synligt når emballagen bliver brudt.

Motivet til åbningseffekten kan tilpasses efter ønske og f.eks. få integreret et firmalogo, og det gør sikkerhedsetiketten særdeles egnet til produkter i luksussegmentet.

Vanessa Mitterer, som leder af R&D-afdelingen hos Securikett, forklarer,

-Det fuldstændigt gennemsigtige design af etiketterne betyder, at kunderne ikke behøver at foretage ændringer i emballagedesignet, og at produktets udseende ikke på nogen måde bliver påvirket. Samtidig giver den overraskende åbningseffekt en uforglemmelig 'unboxing'-oplevelse for forbrugeren.

9/3 2023