Toshiba og UPM Raflatack løber linen ud

Toshiba og UPM Raflatack løber linen ud

Toshiba og UPM Raflatac indgår et europæisk samarbejde om at skabe en linerfri printløsning med Toshibas nyeste linerless printerteknologi og UPM Raflatacs linerfri materiale til OptiCut etiketporteføljen

Via samarbejdet tilbyder Toshiba og UPM Raflatac løsning til print uden liner som er helt klar til at blive taget i brug. Dermed drager kunderne drage fordel af den testede og godkendte kombination af Toshibas BV420D-GL linerfri printer og UPM Raflatacs OptiCut linerfri etiketmateriale for at få en perfekt matchet printoplevelse.

E-handel, der er en af de hurtigst voksende sektorer, er en af drivkræfterne bag løsningen. Sektoren øger nemlig behovet for effektive og pålidelige processer, der sikrer, at alle forsendelser bliver mærket korrekt.

Toshiba-UPM Raflatac-samarbejdet samler den dyrebare teknologiske know-how og ekspertise, der støtter kunderne ved at skabe sofistikerede printapplikationer til dem.

- E-handelsvirksomheder anmoder om fleksible, effektive og bæredygtige løsninger, siger Angel de Juan, General Manager, Auto ID Europe.

Han fortsætter:

- Ved at samarbejde med UPM Raflatac er vi i stand til at tilbyde vores europæiske kunder en global linerfri portefølje, der passer perfekt til vores nyligt lancerede linerfri printer.

Hos UPM Raflatac har man designet OptiCut-løsningens linerfri etiketmateriale, så det opfylder de strengeste effektivitetskrav.

- Det optimerer printerens skæreydelse og sørger for en fremragende vedhæftning på pakkerne. Tilsammen giver vores OptiCut-etiketmaterialer og Toshibas printere til linerfri materiale print i højeste kvalitet til gavn for vores kunder, siger Jon Lenck, direktør for New and Emerging Technologies, UPM Raflatac.

-hawin

29/3 2021