Ny selv-laminerende tape til opmærkning af ledninger og kabler

Ny selv-laminerende tape til opmærkning af ledninger og kabler

Brothers nye selv-laminerende tape er en nyttig hjælp i datacentre. Labelen lamineres under udskrivning, hvilket fjerner behovet for at omvikle hele det udskrevne område. Denne proces kan gøre det hurtigere at anvende labels

Tapen gør arbejdet mere bekvemt for installatører, da de nu kan bruge Brother-tape med en bredde på 24 mm til at mærke CAT6A-kabler med stor diameter uden at skulle gå op i størrelse til en bredere tape.

Henning Elkjær, Nordic Marketing Director & Sales Director, Brother Nordic A/S: “Inden for markeder som elektronik, netværksinfrastruktur og industri er det afgørende at have en label, man ved kan modstå tidens tand samt holder sig læselig og intakt selv under de mest barske forhold.”

- Variationen i TZe-tape sortimentet betyder, at der er en løsning til alle professionelle, så de kan få en opmærkningsløsning, der leverer tydelig, holdbar og struktureret identifikation – hvilket er afgørende i disse brancher.

Den nye selv-laminerende tape er en del af Brothers velkendte tapesortiment, der henvender sig til professionelle – nu under navnet Pro Tape-sortimentet. Tapene gør mærkningen mere holdbar og fleksibel for elektrikere, netværksinfrastruktur-ingeniører og dem, der arbejder på de industrielle markeder.

Tapene, der fås til specifikke formål og miljøer, er lavet af stærke og holdbare materialer i professionel kvalitet. Dermed udgør de en komplet labelløsning på arbejdsstedet.

Pro Tape-sortimentet omfatter syv tapetyper i forskellige bredde- og farvekombinationer:

* Ekstra klæbende lamineret tape designet til glatte, ujævne og pulverlakerede overflader

* Selv-laminerende tape gør det muligt at beskytte udskrevne labels og permanent forsegle dem med et laminatlag viklet over sig. Ideelt til kabler, herunder CAT6A

* Flexi-ID tape udviklet til opmærkning af kabler samt kabelomvikling

* Krympeflex-tape lavet af særlig ikke-klæbende tape, der omslutter kablet, når det krymper

* FLe flag, ideel til fiberoptiske og andre tynde kabler

* Sikkerhedstape viser tydeligt, hvis labelen er blevet manipuleret, og kan ikke påføres på ny, når først den er pillet af

* Stenciltape, en ikke klæbende tape til elektrolytisk opmærkning ( permanent mærkning af strømførende overflader ) eller mærkning af glas vha. en ætsende pasta.

 

-hawin

21/10 2020