NiceLabel lancerer en ny ABAP-pakke til optimering af etikettering i SAP S4/HANADen nye version hjælper kunderne med at reducere deres IT-belastning, når ERP-systemerne migrerer til skyen

NiceLabel lancerer en ny ABAP-pakke til optimering af etikettering i SAP S4/HANA

Udvikleren af etiketdesignsoftware og etikethåndteringssystemer, Nicelabel, har offentliggjort lanceringen af version 2 af virksomhedens ABAP-pakke. Denne nye version understøtter både SAP ECC og SAP S/4HANA, hvilket giver organisationer mulighed for fuldt ud at digitalisere kvalitetssikringsprocessen for etikettering og reducere såvel etiketteringsfejl som forsinkelser af forsendelser

NiceLabels etikethåndteringssystem er konfigureret sådan, at virksomheder kan foretage etiketændringer hurtigere og reducere IT-belastningen. Der er mange fordele for virksomhederne. Hurtigere etiketændringer, godkendelsesworkflows og forhåndsvisninger i SAP samt hurtigere etiketudskrivning.

NiceLabels etikethåndteringssystem inkluderer en ABAP-pakke, der muliggør hurtig systemudrulning og -konfiguration med fremragende, problemfri integration.

I SAP-miljøet fører dette til reducerede udviklingsomkostninger og hurtigere realisering af værdi, fordi virksomhederne ikke skal konfigurere al deres egen kode for at gøre udskriftsoperatører og etiketgodkendere i stand to at få vist og godkende etiketter i SAP-miljøet. Systemudrulning og -konfiguration koster langt mindre og tager langt kortere tid.

- Mange organisationer arbejder på at modernisere deres ERP-systemer fra SAP ECC til SAP S4/HANA, når de migrerer til skyen. Vi har den tætteste integration og knowhow for begge versioner. Vores ABAP-pakke betyder, at virksomheder ikke behøver at skrive deres egen kode for at kunne få forhåndsvist etiketter i SAP. Dette bidrager til at eliminere mange af de ineffektiviteter, der skyldes anvendelse af It-udviklede SAPscript, SmartForms eller Adobe Forms, siger Ken Moir, VP Marketing, NiceLabel.

Han tilføjer:

- Det er ikke ualmindeligt, at etiketændringer tager op til tre uger for nogle virksomheder. Vores seneste ABAP-pakke integrerer med både SAP ECC og SAP S/4HANA. Den kan transporteres til SAP-systemet på få sekunder og kan strømline SAP-udskrivningsprocessen på nogle timer. Det giver virksomhederne en hurtigere og mere agil etiketproduktionsproces.

Etiketproduktion i SAP-verdenen har traditionelt været en kompleks proces, som administreredes af IT, men moderne forretningspraksisser kræver en agil løsning, der understøtter kundernes anmodninger om etiketændringer inden for timer og ikke uger. 

NiceLabels ABAP-pakke V2 er hurtig og nem at udrulle og leverer en fuldt automatiseret fungerende best practice-løsning, der kan leverer bedre ydeevne og lavere omkostninger.

-hawin

30/10 2019
 • BrochurerDOWNLOAD
 • Wink

  Wink

  Perfect tools for perfect labels
 • Agfa Graphics

  Agfa Graphics

  Inkjet Løsninger
 • HSA Systems

  HSA Systems

  A Unique Imprint
 • GRAKOM

  GRAKOM

  Brancheforeningen for Kommunikation, Design & Medieproduktion
 • Superfos

  Superfos

  En Berry Global virksomhed, designer og fremstiller innovativ plastemballage.
 • Schur

  Schur

  Det kan mærkes overalt