Luksusbidder i elegante klæder

Luksusbidder i elegante klæder

Sammen med maskinspecialisten Kallfass har Herma Labelling Machines udvikle en innovativ løsning med helt tynd indpakning uden synlige sømme og med forseglingsetiket til en international producent af pralinerchokolader

Den ekstra tynde, overlappende film er forseglet med en etiket med en flig, der gør det nemt at fjerne den, og hele produktinformationen er let at læse.

Det er en samlet end-to-end-løsning, emballagespecialisten Herma har udviklet i samarbejde med specialistvirkomheden inden for maskiner til filmemballage, Kallfass. Den tyske virksomhed udvikler maskiner med enkle brugergrænseflader og næsten slidfri drift til fødevarevirksomheder i hele verden.

Herma-mærkningsmaskinen 652C blev valgt til projektet for at tage sig af den præcisionsopgaven med top- og bundmærkning af chokoladeæskerne. Forseglingsetiketten påføres som udgangspunkt i bunden, og men etiketter til blikfang, bliver placeret på toppen. De tofunktioner kan udføres samtidigt, og takket være hurtige skiftefunktioner og touch-screens foregår opsætningen af de to HERMA 500-maskiner hurtigt.

Menustrukturen er designet på en sådan måde, at der ikke er behov for mere end tre klik for at nå det ønskede menupunkt, og maskinen er designet til at behandle hele 250 produkter i minuttet.

-lipe

23/10 2020