Klar med nye løsninger til digitalt trykGallus, Heidelberger Druckmaschinen AG’s datterselskab fokuserer på digitaliseringen af etiketproduktion ved det kommende Labelexpo Europe 2019. Messen finder den 24. - 27. september i Bruxelles.

Klar med nye løsninger til digitalt tryk

Heidelberg og Gallus er klar til Labelexpo 2019 i Bruxelles. Under mottoet ’Powered by Your Trust’ udstiller virksomheden en lang række nye løsninger til etikettrykmaskiner

- Digitalisering er nu også en del af etiketproduktionen. Heidelberg/Gallus-teamet omfavner denne tendens fuldt ud på det kommende Labelexpo 2019 med henblik på at vise eksisterende og potentielle kunder nye måder at forbedre deres konkurrenceevne i takt med de stigende digitaliseringstendenser.

Sådan siger Christof Naier, General Manager Label Business hos Heidelberg/Gallus. Dermed løfter han også sløret for, hvad gæsterne på messen i Bruxelles kan forvente, når de lægger vejen forbi  virksomhedens stand.

Ny Digital Printbar

Gallus, der er Heidelbergs datterselskab, lancerer den nye Digital Printbar på Labelexpo. Det er et inkjet printhoved designet specielt til digital tryk af opaque, digital hvid. Med en printbredde på 430 millimeter drager den nye Digital Printbar fordel af inkjet-baseret digital trykteknologi og opnår en opacitet der godt kan konkurrere med traditionel Screen print.

Ud over premieren på den nye Digital Printbar omfatter Heidelberg/Gallus’ stand i Bruxelles også livedemonstrationer af nyt stanseværktøj til Gallus Labelmaster Advanced. Yderligere højdepunkter på Gallus’ digitale etikettrykmaskine, Labelfire, omfatter fuldt variabel dataprint (fVDP for kort) og Digital Embellished Unit.

Den nye printbar bliver demonstreret på et Gallus Labelmaster maskinsystem, men man kan let integrere den i andre systemer som Gallus Labelfire eller Gallus RCS 430. Alt afhængig af jobkravene kan den digitale efterbehandlingsenhed blive et yderst omkostningseffektivt alternativ til konventionelle udsmykningsmetoder.

Printbaren har en touchskærm til intuitiv betjening,og brugerne drager fordel af hurtig og nem integration i arbejdsgangen via Ethernet eller USB. På den måde maksimerer Digital Printbar procesfleksibiliteten og efterbehandlingen ved etiketproduktion.

Skift stanseværktøj på under et minut

Gallus lancerer også sin nye, roterende stanseskærerenhed på Labelexpo. Løsningen understøtter hurtige formatændringer. De besøgende på standen får faktisk mulighed for at se det hurtigste skift af stanseværktøj i virksomhedens historie, når Gallus Labelmaster Advanced, udstyret med den nye Rotary stanseskæreenhed Quick, blænder op for livedemonstrationer.

Med kampagnen ’Your smoothie’ demonstrerer Gallus fuldt variable datatryk (fVDP) med Gallus Labelfire på Labelexpo. Designet af en selvklæbende etiket ændrer sig under eksekveringen af trykopgaven i forhold til typen og antallet af ingredienser. Det betyder, at hver enkelt etiket er forskellig fra den forrige.

Industrielt tryk med brug af variable data (iVDP) er heller ikke noget problem med Gallus Labelfire. Den digitale trykmaskine kan producere enddog meget små batchstørrelser og også meget små etiketter. Herunder stregkoder, 2D-koder og serielle eller personaliserede etiketter, som der er stadig større efterspørgsel på.

 

 

- Transformationen fra konventionelle trykmaskiner til hybridmaskiner er ikke  ukompliceret. Med Heidelbergs opkøb af Gallus tilbyder vi kunderne solid lokal support og benchmarks fra lignende virksomheder, der gør det nemmere at træffe en beslutning, siger Poul Breindal, salgschef hos Heidelberg Danmark, og hilser de nordiske kunder varmt velkommen til standen.

Desuden forsyner Gallus Labelfires hybrid etikettryksystem trykmaskinerne med fleksibiliteten til at kombinere konventionelle tryk og efterbehandlingsprocesser såsom flexo, screenprint og Cold-Foil-udsmykning med mulighederne for digitalt tryk.

Ideel til korte opgaver

Også den digitale Gallus Smartfire trykmaskine bliver demonstreret live på Labelexpo. De besøgende på standen kan også se, hvad Gallus’ maskinsystemer præsterer over en bred front, hvad enten det drejer sig om digitalt, hybrid eller konventionelt tryk. Præsentationen bliver rundet af med de nyeste Screeny-trykplader, der bruges sammen med Gallus Rotascreen-systemløsningen og Phoenix UV LED ’Imagesetter’ fra Heidelberg.

Gallus udstiller på Stand B28 / C31 i Hall 5.

-hawin

 

 

 

 

5/9 2019
 • BrochurerDOWNLOAD
 • Superfos

  Superfos

  En Berry Global virksomhed, designer og fremstiller innovativ plastemballage.
 • Grathwol

  Grathwol

  Din Emballagepartner
 • HSA Systems

  HSA Systems

  A Unique Imprint
 • GRAKOM

  GRAKOM

  Grafisk Kommunikation & Medier
 • Schur

  Schur

  Det kan mærkes overalt
 • Wink

  Wink

  Perfect tools for perfect labels