Brother indgår samarbejdsaftale med TeklynxBrother tilbyder en lang række labelprintere, der er kompatible med Teklynx’ softwareløsninger.

Brother indgår samarbejdsaftale med Teklynx

Pr. 18. januar 2022 har Brother indgået en samarbejdsaftale med Teklynx, der er leverandør af stregkodesoftware i det meste af verden. Samarbejdet gør det nemmere for kunderne at oprette og printe stregkodelabels end nogensinde før. Det er med til at styrke Brothers labelprintløsninger og sætter samtidig kunderne i stand til effektivt at oprette og printe professionelle labels

Brother tilbyder en lang række labelprintere, der er kompatible med Teklynx' softwareløsninger.

Kombinationen af de to produktporteføljer sikrer bedre printerresultater og giver kunderne de nødvendige værktøjer til at kunne printe labels hurtigt og effektivt.

De integrerede løsninger, der nu udbydes, øger desuden datasikkerheden.

Nicolas Serra, der er Senior Manager Corporate & Solutions Division hos Brother i Frankrig, er glad for at Brother kan offentliggøre vores nye, europæiske samarbejdsaftale med Teklynx.

- Det giver Brother en øget synlighed på forretningsområder, der er strategisk vigtige for os. Det tætte samarbejde er med til at sikre, at vores kunder kan bruge deres termiske Brother-labelprintere hver dag, idet opmærkningsprocessen forenkles. Desuden sikrer de fantastiske softwareprodukter, at man kan bevare den høje grad af nøjagtighed, og at alle branchestandarder kan overholdes.

Samarbejdet vækker også glæde hos Teklynx.

- Vi er stolte over at have indgået samarbejde med Brother og over at kunne tilbyde muligheden for at øge produktiviteten inden for labelprint markant, siger Thierry Mauger, der er International President hos Teklynx.

Teklynx’ softwareløsninger dækker hele Brothers sortiment af labelprintere med termisk printteknologi og giver virksomheder mulighed for at printe mange forskellige labelformater fra en centraliseret platform, afhængigt af ønske og behov.

Teklynx' intuitive bruger-interface frigør tid hos virksomhederne, der før blev anvendt på tidskrævende labeldesign. Nu kan de selv lave ændringer eller oprette standardskabeloner – hurtigt og nemt.

Det sparer tid og frigør dyre IT-ressourcer, så medarbejderne kan fokusere på de opgaver, der tilfører mest værdi.

Takket være den stregkode- og RFID-teknologi, Teklynx er specialister i, giver samarbejdet også Brother mulighed for at øge sporbarheden for sine opmærkningsløsninger, fra produktion til forsendelse og på tværs af en lang række brancher.

Brothers kunder kan nu downloade deres printerdrivere* via Teklynx' hjemmeside.

-hawin

 

*Følgende labelløsninger fra Brother understøttes af TEKLYNX: RJ-kvitterings og labelprintere, TD-labelprintere og de industrielle TJ-labelprintere.

19/1 2022