BOTLR vil effektivisere etikettering på flasker og andre cylindriske beholdere

BOTLR vil effektivisere etikettering på flasker og andre cylindriske beholdere

Blandt flere patenterede løsninger, har nyheden fra virksomheden, Labelmate en sensor, der understøtter brugen af to forskellige etiketstørrelser på den samme rulle, og brugen af gennemsigtige og specialformede etiketter

BOTLR retter sig mod såvel føde- og drikkevaremarkedet, farma og kosmetikproducenter som udbydere af trediepartslogistikløsninger og events.

-Labelmates nye BOTLR leverer op til virksomhedernes behov for brugervenlige enheder, der understøtter de mest krævende mærkningsapplikationer, siger Tom Geerinck, salgs- og marketingdirektør, Labelmate bv-srl, og fortsætter:

- En intuitiv grænseflade tager brugeren ved hånden for at konfigurere på mindre end et minut, den fuldautomatiske kalibreringsproces klarer resten.

-De unikke egenskaber, kapaciteten til at mærke op til 1200 flasker på 1 time og fleksibiliteten til at sætter etiketter på alt lige fra en læbestift til magnum-flaskestørrelser, giver vores kunder stor værdi og mange fordele.

BOTLR skiller sig også ud i forbindelsesmuligheder. Med kapaciteten til at forbinde til en termisk stregkodeprinter eller inkjet-farve-etiketprinter er det nemt at skabe en komplet intern print- og påføringsløsning med maksimal fleksibilitet og uden spild af fortrykte etiketter på lageret.

Virksomheden Labelmate har hovedsæde i Belgien og er en af Europas førende producenter af etiketop- og afrullere, etiketdispensere og etikettælleløsninger.

Lanceringen af BOTLR er ifølge virksomheden en vigtig milepæl i den videre udvikling af porteføljen, som er repræsenteret af et netværk med mere end 750 forhandlere i mere end 65 lande.

-lipe

 

8/5 2023