Boehringer Ingelheim vælger NiceLabel-løsning

Boehringer Ingelheim vælger NiceLabel-løsning

Den globale medicinalvirksomhed, Boehringer Ingelheim, har valgt NiceLabel, en førende global udvikler af etiketdesignsoftware og etikethåndteringssystemer, til at hjælpe virksomheden med at skabe en global, standardiseret etiketteringsproces

Boehringer Ingelheim havde tidligere besluttet at indføre et globalt SAP-system i alle afdelinger for at strømline driften. I forlængelse af dette gav det mening at implementere et globalt etiketteringssystem for at opnå mere gnidningsfri ERP-integration, at foretage nemmere etiketændringer samt at øge driftseffektiviteten yderligere. NiceLabel Label Management System (LMS) var det oplagte valg.

Boehringer Ingelheim anvender hele spektret af funktioner, som NiceLabels LMS kan tilbyde, herunder den indbyggede etiketdesigner til design af etiketskabeloner. Værktøjets dokumenthåndteringssystem giver virksomheden mulighed for at erstatte sine manuelle kvalitetskontrolprocedurer med en fuldt digitaliseret kvalitetssikringsproces.

Dette giver virksomheden den adgang til sikkerhed, godkendelsesworkflows, komplette etiketændringer og printhistorik, som der er behov for. LMS er desuden integreret i Boehringer Ingelheims ERP-system, SAP ECC, hvilket forsyner medicinalgiganten med en centraliseret tilgang til opdatering af etiketoplysninger.

Takket være implementeringen af LMS kan Boehringer Ingelheim nu behandle anmodninger om etiketændringer langt hurtigere end før. Nu hvor kvalitetssikringsworkflowet er en integreret del af etikethåndteringssystemet, kan Boehringer Ingelheim spare værdifuld tid og ressourcer, som tidligere blev brugt på manuelle kvalitetssikringsopgaver. Boehringer Ingelheim har også haft glæde af NiceLabel ABAP-pakken (SAP-konnektor), der forenkler og fremmer integration.

Ken Moir, NiceLabel VP for markedsføring, fortæller:

- Det er fantastisk at se, hvordan Boehringer Ingelheim virkelig har gavn af alle facetter af vores etikethåndteringssystem. Virksomheden har traditionelt set været gode til at vælge branchens bedste it-systemer, så det glæder os, at de har valgt NiceLabel som deres foretrukne globale etiketteringssystem.

I første omgang har Boehringer Ingelheim implementeret LMS på sine produktionsanlæg i Ingelheim, Tyskland og Sant Cugat, Spanien. Virksomheden planlægger med tiden at udvide til andre anlæg rundt om i verden. Næste implementeringssted er i Dortmund, Tyskland og Koropi, Grækenland. Begge implementeringer er planlagt for ikke-produktionsprocesser, dvs. lager- og kvalitetsstyring.

-hawin

2/12 2019
 • BrochurerDOWNLOAD
 • Schur

  Schur

  Det kan mærkes overalt
 • Grathwol

  Grathwol

  Din Emballagepartner
 • GRAKOM

  GRAKOM

  Grafisk Kommunikation & Medier
 • HSA Systems

  HSA Systems

  A Unique Imprint
 • Wink

  Wink

  Perfect tools for perfect labels
 • Superfos

  Superfos

  En Berry Global virksomhed, designer og fremstiller innovativ plastemballage.