Avery Dennison vil investere over 60 millioner euro  i Europa

Avery Dennison vil investere over 60 millioner euro i Europa

For at imødekomme den stigende efterspørgsel på etiketter og emballagematerialer, vil virksomheden med to nye, bstore investeringer udvide sin produktionskapacitet og forbedre effektiviteten i Europa

I en meddelelse oplyser Avery Dennison, at virksomheden er et år inde i et treårigt langt udvidelsesprojekt til 45 millioner euro på en af sine faciliteter i Champ-sur-Drac, Frankrig. Udvidelsen omfatter fem nye logistiskbygninger, der dækker mere end 8.700 kvadratmeter, et nyt automatiseret lager og en ekstra højhastigheds, state-of-the-art hotmelt-klæbende coater, der er planlagt til at komme online i løbet af 2024.

På sin facilitet i Luxembourg, der er specialiseret i etiketter fremstillet med akrylemulsionsklæbemidler, har virksomheden planlagt et projekt til 15 millioner euro for at redesigne driftsflowet og tilføje en ny emulsionsspecialcoater. Coateren forventes at komme online i løbet af første kvartal af 2023.

-Vores investeringer i Champs-sur-Drac og Luxembourg vil give os mulighed for at imødekomme kundernes efterspørgsel nu og i fremtiden ved at frigøre kapacitet i hele vores europæiske produktionsnetværk, sagde Tim Presto, vicepræsident for forsyningskæden og operationer, EMENA.

Begge udvidelser skal være med til at understrege pålideligheden af vores kundeservice, ved at styrke virksomhedens allerede robuste netværk af produktionsanlæg og distributionscentre i hele Europa. Endelig vil disse udvidelser tage os et skridt tættere på fuldt ud at omfavne Industry 4.0-praksis, der øger effektiviteten, reducerer driftsomkostningerne og frigør vores medarbejdere til at udføre sikrere opgaver af højere værdi, tilføjer Presto.

-lipe

5/5 2022