Walk tall med Walkis talloliebaserede wrapping

Walk tall med Walkis talloliebaserede wrapping

Med en ny træbaseret wrapping, Walki Reel Wood, hjælper Walki forlagsbranchen med at minimere sit CO2-fodaftryk

Når grafisk papir til magasiner og blade bliver transporteret både til trykkerierne og internt i produktionen, er det vigtigt at beskytte papirrullerne.

Walki har udviklet et 100% træbaseret wrappingprodukt, hvor den beskyttende polymerbarriere er lavet med tallolie. Da tallolie er et biprodukt fra produktion af papirmasse, behøver man ikke at skove yderligere for at erhverve den.

- Walki Reel Wood er lavet af de 100% genanvendelige råmaterialer, plantebaseret tallolie og papir. Derudover kan vi potentielt reducere mængden af polymer med mere end 20%. I betragtning af hvor stor skilte- og papirindustrien er, gør disse ændringer en forskel, siger Carlo van Houtum, vicepræsident, salg og marketing hos Walki.

Walki Reel Wood blev udviklet i samarbejde med en kunde. Andre kunder har også vist stor interesse for det fossilfrie wrappingpapir, da det hjælper dem og deres egne kunder, såsom forlag, med at reducere CO2-fodaftrykket.

Walki bruger også wrappingpapiret til eget brug i Valkeakoski- og Pietarsaarianlæggene i Finland og i Steinfurt i Tyskland i et forsøg på at skære ned på virksomhedens egen CO2-udledning. Der er endvidere planer om at bruge Walki Reel Wood på Walkis fabrik i England i Garstang.

-hawin

 

26/1 2021