Prestigefyldte priser til Metsä Board

Prestigefyldte priser til Metsä Board

Virksomheden, som er en del af Metsä Group, har vundet både den cirkulære økonomipris og kvalitetsprisen i uddelingen fra Laatukeskus Excellence Finland, som et finsk center for kvalitet. Prisen for cirkulær økonomi blev i år uddelt for første gang

Både Quality Award og Circular Economy Award er baseret på den internationale model EFQM, European Foundation for Quality Management.

Juryen for Circular Economy Award udtalte, at driften af Metsä Boarder er klart beskrevet med en systematisk tilgang til at definere virksomhedens fokus, implementere dens strategi og overvåge og rapportere dens resultater. Det bliver set som et tegn på fremragende præstationer, god forretningspraksis, og en styrkelse af en virksomheds konkurrenceevne baseret på en cirkulær økonomi.

-Den cirkulære økonomi er kernen i vores forretning, og jeg var glad for at se, hvordan den blev vist på alle niveauer i vores organisation. Denne vurdering af cirkulær økonomi gjorde det muligt for os at udfordre os selv, og hjælpe os med at videreudvikle forretningen, siger Anne Uusitalo, Product Safety and Sustainability Director hos Metsä Board.

Resultaterne af vurderingen er et godt bevis på en virksomheds strategiske bæredygtighedsarbejde og dens høje konkurrenceevne.

-Resultaterne af evalueringen giver os yderligere bevis på systematisk udvikling af vores drift og processer. Det er vigtigt for vores kunder og andre interessenter, at samarbejdet inden for Metsä Board er velorganiseret og bygget på et bæredygtigt grundlag, siger Mika Joukio, CEO af Metsä bestyrelse.

-lipe

17/11 2021