Ny direktør for bæredygtighed i Beumer Group

Ny direktør for bæredygtighed i Beumer Group

Andreas Backs skal i denne rolle være ansvarlig for udvikling og implementering af koncernens globale bæredygtighedsstrategi. Det omfatter bl.a. formulering af vision og mål, kommunikation og uddannelse af medarbejdere, evaluering af nøglespørgsmål og udvikling af en køreplan, der måler og forbedrer insatserne på bæredygtighedsområdet

Del artiklen på

Andreas Backs har en bachelor- og kandidatgrad i miljøvidenskab og teknologi på det tekniske universitet i Berlin.

Han kom til BEUMER-koncernen i september 2022. Før det arbejdede han i næsten to år hos et internationalt ledelsesrådgivningsfirma, blandt andet som bæredygtighedsekspert. Backs var ansat i TÜV Nord-koncernen i godt fire år: først som projektleder, derefter som produktchef for bæredygtighed. Til sidst var han leder af revisionsprogrammet for bæredygtighedsrapporter.

-Global bæredygtighed giver en særlig mulighed for BEUMER-koncernen, fordi vi leverer vores produkter til industrier og markeder, der ikke anses for bæredygtige, siger Andreas Backs, som påtager sig rollen som 'mellemmand':

- Sammen med vores kunder vil jeg gerne evaluere vores præstationer inden for vigtige bæredygtighedsemner og forbedre dem på lang sigt. Målet er at skabe merværdi - ikke kun for brugerne, men også for virksomhedens egne medarbejdere. Kun med attraktive og indbydende arbejdspladser kan der udvikles bæredygtige løsninger til intralogistik.

Om BEUMER Group
International ledende virksomhed inden for fremstilling af intralogistiksystemer til transport, lastning, palletering, pakning, sortering og distribution. Med 5.400 ansatte på verdensplan har koncernen en årlig omsætning på omkring 1 mia. Euro.

-lipe

 

28/4 2023