Hexa-Cover vinder millionordrer

Hexa-Cover vinder millionordrer

I skarp konkurrence med flere udenlandske konkurrenter har Hexa-Cover sikret sig yderligere to store ordrer. Virksomheden skal levere i alt 62.000 kvadratmeter Hexa-Cover-overdækning til en kunde i Chile samt yderligere 20.000 kvadratmeter til en Mellemøstlig kunde

- Vi bliver valgt grundet vores knowhow med produktion af flydebrikker af genbrugsplast samt naturligvis det forhold, at vi siden 2004 har været tilstede i markedet, og udelukkende leveret kvalitetsløsninger, siger Søren Madsen CEO Hexa-Cover. 

Som han forklarer bygger virksomhedens fortsatte ekspansion bygger på, at man insisterer på at levere kvalitet og ikke tror på, at vejen frem udelukkende handler om at konkurrere på pris.

- Nok er pris vigtig men det er bestemt ikke alt. Ydermere formår vi at fastholde stærke relationer til vores samarbejdspartnere – vort distributionsnet såvel som slutkunder.

Det bemærkelsesværdige ved de to nye projekter er, at de inkluderer i alt 550 tons genbrugsplast – altså 550 tons plastaffald som i de kommende ca. 25 år anvendes til kraftigt at reducere fordampning, som jo er tab af vand, tillige med et stærkt reduceret behov for at oprense vandet.

- Sagt i al beskedenhed, har vi simpelthen en fantastisk business case som kommer vores kunder, miljøet og os selv til gode. Ordrerne betyder, at vi igen udvider vor produktionskapacitet i Thisted, siger Søren Madsen.

-hawin

2/10 2020