Fynsk heltinde fra emballagebranchen

Fynsk heltinde fra emballagebranchen

Camilla Haustrup Hermansen fra virksomheden Plus Pack er udnævnt til Årets Helt(inde) ved kåringen af titlerne som Årets Ejerleder 2021

Fynsk heltinde fra emballagebranchen
Camilla Haustrup Hermansen virksomheden Plus Pack er udnævnt til Årets Helt(inde) ved kåringen af titlerne som Årets Ejerleder 2021

Det er PwC, Nykredit ErhvervsBank, Dansk Erhverv og Finans som hvert år udnævner Årets Ejerleder. I år har kåringen haft fokus på på de ejerledere, der skaber forretning og en mere bæredygtig fremtid - miljømæssigt, socialt og ledelsesmæssigt.

Hver region i Danmark får kåret tre finalister inden for forskellige temaer, og Helt(inde)-udnævnelsen i region Fyn er tilfaldet direktør og medejer af familievirksomheden i Odensevirksomheden Plus Pack med denne begrundelse:

Camilla Haustrup Hermansen formår med sit mod og vilje at kræve et fælles fokus på bæredygtighed -både på det politiske og erhvervsmæssige plan. Som grøn og cirkulær samfundsdebattør og forkæmper har vinderen i flere år været med til at gøre en forskel - ikke kun lokalt, men også nationalt.

Som formand for klimapartnerskabet for affald, vand og cirkulær økonomi er Camilla Haustrup Hermansen med til at forme den politiske retning, ligesom hun er en pionér inden for cirkulær omstilling i dansk erhvervsliv.

Den 18. november holdes den store finale i den landsdækkende konkurrence i Hellerup, hvor temapriserne bliver uddelt og den endelige vinder af Årets Ejerleder bliver fundet.

-lipe

5/11 2021