Papkasser med skønhedspletter reddet af fælles miljøhensynDe 1500 kasser med visuelle skønhedsfejl har stadig fuld funktionsevne, og bliver derfor alligevel brugt til at sende Grundfospumper ud på verdensmarkedet

Papkasser med skønhedspletter reddet af fælles miljøhensyn

-Normalt plejer vi ikke at prale af de fejl, vi – også – kommer til at begå på FARUSA… Sådan indleder direktør og ejer Arne Hammer et opslag på sin LinkedIn-profil. Her roser han kunden og samarbejdspartneren, Grundfos for at acceptere, at en stor sending papemballage blev reddet fra at ryge til genbrug, selv om kasserne ikke så helt perfekte ud

Under overskriften: Når partnerskab beskytter miljøet, fortæller Arne Hammer om episoden:

-Ingen er som bekendt ufejlbarlig, heller ikke vores produktionsmaskine.
I forrige uge var den i gang med en ordre til vores mangeårige, gode kunde, Grundfos, som fortjener al ros for sin reaktion på dét, der så skete:
På grund af en indstillingsfejl blev hele 1500 stk. Heavy Duty papkasser udstyret med nogle ’skønhedspletter’, der langt fra var tilsigtet.

Fadæsen var udelukkende visuel, og kasserne, som virksomheden bruger til emballering af sine berømte pumper til det verdensomspændende eksportmarked, havde stadig deres fulde styrke og funktionsevne.

Så i stedet for at sende 1500 ny producerede, funktionsdygtige HD-kasser til genbrug, ringede vi til Bjerringbro og spurgte, om Grundfos kunne acceptere pletterne for miljøet skyld.
Og svaret var et klart Ja. 

Se, dét er godt partnerskab, og et meget positivt eksempel på, hvordan leverandører og kunder med fælles omtanke for miljøet kan løfte samarbejdet til et højere niveau, slutter Arne Hammer sit opslag.

-lipe

21/10 2021