Metsä Board på guldniveau igen

Metsä Board på guldniveau igen

For tredje år i træk er virksomheden af EcoVadis vurderet som en af de bedste når det gælder arbejde med bæredygtighed og socialt ansvar

Derudover er den finskbaserede emballagevirksomhed med i den den øverste, ene procent af de virksomheder, som EcoVadis har vurderet, som producerer papir til bølgepap og karton

- På Metsä Board er ansvar og bæredygtighed integrerede dele af vores daglige drift både nu og i fremtiden. EcoVadis er et førende evalueringsværktøj, som vores kunder bruger til at vurdere deres leverandører. Derfor er denne anerkendelse på Guldniveau meget værdifuld for os, siger Anne Uusitalo, direktør for produktsikkerhed og bæredygtighed i Metsä Board.

EcoVadis driver en platform, der giver virksomhederne mulighed for at vurdere deres leverandørs miljømæssige og sociale præstationer på global basis.

Kriterierne inkluderer fire områder; miljø, arbejdsvilkår, bæredygtigt levebrød og forretningsetik. Metoden og kriterierne er i overensstemmelse med internationale Corporate Social Responsibility (CSR) standarder og inkluderer Global Reporting Initiative (GRI), FNs Global Compact og ISO 26000.

-lipe

28/11 2019