Genanvendelig æske til økologisk vodka

Genanvendelig æske til økologisk vodka

Metsä Board har designet en let, men stærk og genanvendelig emballage til den nye Chopin Organic Rye Vodka på sit Excellence Center i Äänekoski i Finland

Chopin Vodka-varemærket bliver produceret af det polske familieejede destilleri, Podlaska Wytwornia Wódek 'Polmos' S.A. Da ejerne søgte inspiration til en ny indpakning af vodkaen, var det vigtig, at emballagen skulle formidle brand-følelsen og afspejle dets økologiske produktionsproces.

-Vi havde en meget entusiastisk vision om at skabe en virkelig økologisk og miljøvenlig emballage med tre hovedmål: renhed, hvidhed og enkelhed, fortæller Joanna Dolinczyk, marketingkoordinator i Chopin Vodka.

Finske Metsä Board fik opgaven på sit nye Excellence Center i Äänekoski, som den nyeste teknologi til forskning og udvikling af emballagedesign i papir og pap.Løsningen blev en bølgepapæske, hvor alle lag er lavet af letvægts MetsäBoard Natural WKL Bright hvid kraftliner. Den helt hvide offset-laminerede emballage har en let og robust struktur baseret på låsetapper, der ikke kræver nogen lim. Sammen med en minimal mængde blæk og vandbaseret lak er der skabt en æske, der er både sikker, stilfuld og nem at genbruge.

Emballagen, som bliver produceret af Prost-Key Packaging i Polen, har en åbningsmekanisme, som gør det muligt let at åbne og lukke den flere gange, mens flasken er låst fast i æsken. Den buede dobbeltsøm øger pakkens styrke og viser flasken forfra. Hvidheden i designet har ordet 'organisk' præget på siderne og forstærker udtrykket af renhed.

-lipe

 

-lipe

9/5 2021