Første papiremballage med børnesikring til vasketabs

Første papiremballage med børnesikring til vasketabs

Smurfit Kappa har i samarbejde med med virksomheden McBride udviklet en ny Click-to-Lock emballageløsning. Den er fremstillet af 100 procent genanvendelig og biologisk nedbrydeligt pap, og reducerer bl.a. CO-udledningen ved produktionen

Løsningen er det seneste eksempel på, hvordan Smurfit Kappa bruger sin cirkulære forretningsmodel til at identificere den bedste emballageløsning til hver situation i kombination med reduceret miljøbelastning.

Emballageløsningen er udviklet i samarbejde med med virksomheden McBride, som er en førende europæiske producent af produkter under eget mærke til rengørings- og hygiejnemarkedet.

Den nye emballage reducerer CO2-udledningen med 32 % under produktionen og er desuden 100 % genanvendelig og biologisk nedbrydelig.

Click-to-Lock vaskemiddelemballage er med et effektivt certificeret børnesikringssystem manipulationssikker. Emballagen er desuden fugtafvisende takket være en lak på indersiden, der beskytter mod at fugt trænger ind i indholdet.


Emballagen rummer 25 procent mere end den tidligere version i plast, og giver effektivitetsgevinster i forsyningskæden fordi der kan være flere enheder på hver palle.

Glimrende eksempel på godt samarbejde
I en kommentar til samarbejdet siger Saverio Mayer, administrerende direktør for Smurfit Kappa Europa:

- Vi er glade for at samarbejde med en så prestigefyldt virksomhed som McBride i det her projekt. Ved at kombinere vores ekspertiser har vi skabt den første innovative emballageløsning, der giver vores kunder et børnesikkert, omkostningseffektivt og bæredygtigt emballagealternativ til vaskemiddelkapsler.

Chris Smith, CEO for McBride plc, tilføjer:

-Dette projekt er et glimrende eksempel på, hvad der kan opnås, når leverandører og kunder arbejder sammen om at udvikle løsninger, der gør det nemmere at skifte til mere miljøvenlige produkter.

-Jeg vil gerne takke eksperterne hos Smurfit Kappa og McBride for deres engagement i at skabe denne fremragende løsning, som jeg er overbevist om vil være et attraktivt alternativ for vores kunder, som er forpligtet til at levere miljøforbedringer.

Click-to-Lock vaskemiddelemballage er nu på hylderne i Frankrig og vil blive rullet ud over hele Europa i de kommende måneder.

-lipe

12/11 2021