DS Smith ansætter ny direktør i Danmark
Dan Johannessen er tiltrådt som administrerende direktør i DS Smith Packaging Denmark.

DS Smith ansætter ny direktør i Danmark

Emballagevirksomheden DS Smith styrker nu sin danske organisation med ansættelsen af Dan Johannessen, der tiltræder som Cluster Director og administrerende direktør i DS Smith Packaging Denmark

Den 8. april 2022 tiltrådte Dan Johannessen stillingen som ny administrerende direktør hos emballagevirksomheden, DS Smith Packaging Denmark.

Dan Johannessen har de seneste måneder siddet som Site Manager hos DS Smith i Grenaa, men får nu det overordnede ansvar for DS Smith i Danmark.

- Dan Johannessen har med sin mangeårige og nordiske erfaring og indsigt i branchen den rette profil til at sikre DS Smiths udvikling og overgang til den cirkulære økonomi, siger Thorbjörn Sagerström, Managing Director hos DS Smith Nordic.

- DS Smith har sat sig tungt på den grønne omstilling inden for emballage. De er med til at skubbe hele branchen i den rigtige retning med sine ambitiøse klimamål samt det strategiske fokus på cirkulær økonomi. Jeg glæder mig til at sætte mig for bordenden hos DS Smith i Danmark og sikre, at vi fortsætter som et fyrtårn for branchen, siger Dan Johannessen.

Dan Johannessen kommer med stor erfaring inden for branchen efter 16 år som administrerende direktør hos emballagevirksomheden VPK Packaging.

-hawin

11/4 2022