BillerudKorsnäs løsning hjælper Oatly med at halvere CO2-udslippet

BillerudKorsnäs løsning hjælper Oatly med at halvere CO2-udslippet

En innovativ sekundær emballage udviklet til Oatlys fabrik de klimatisk krævende forhold i Singapore-afdelingen reducerer materialetforbruget op til 35 procent CO2-udslippet med op til 50 procent sammenlignet med konventionelle emballageløsninger

Oatly, som er verdens største producent af havredrik, åbnede for nylig sin første produktionsfacilitet i Asien for at forsyne de nærliggende markeder som en del af virksomhedens globale ekspansion. 

Produkter produceret på fabrikken bliver pakket i kasser og transporteret på paller under krævende klimaforhold, der byder på varmt og fugtigt vejr, hvilket genererer udfordrende logistikkæder.

Den konventionelle emballageløsning til håndtering af høj luftfugtighed tilføjer normalt flere slags materiale for at sikre en mere robust emballage. Men teamet hos BillerudKorsnäs BoxLab fandt en anden løsning, for på samme tid at at opnå en højere bæredygtighed opretholde de høje kvalitetsstandarder for Oatlys sekundære emballage.

Denne innovative løsning er baseret på følgende principper:

  • Minimering af skader og spild i hele logistikkæden
  • Fokus på ressourceeffektivitet - ved at bruge så lidt materiale som muligt og minimere vandforbruget
  • Brug af emballagemateriale, der er genanvendeligt og kommer fra vedvarende kilder
  • Gennemsigtighed i hele værdikæden, der sikrer vedvarende energikilder

Den færdige løsning er resultatet af partnerskabet mellem Oatly og Billerud Korsnäs
Emballagerne er produceret af stærke, primære fibre af papir fra skove, der er certificeret ansvarlige. Pappet kan både genbruges og derefter flere gange genanvendes til mindre krævende emballage.

-At udfordre konventionelle emballageløsninger for en bæredygtig fremtid har længe været ledestjernen for BillerudKorsnäs. Oatly er en virksomhed, der stræber efter at producere bæredygtige og ansvarlige produkter. Vi tænker ens på mange måder, siger Henrik Ahlgren, salgsdirektør Asia & Pacific, BillerudKorsnäs.

-lipe

12/11 2021