Travl Labelexpo for RR PrintSynchroline 430 8-farvet flexomaskine fra Lombardi bliver udstillet på Labelexpo i Bruxelles.

Travl Labelexpo for RR Print

Labelexpo er lige om hjørnet og RR Print er til stede på ikke mindre end 10 af deres samarbejdspartneres stande

En af dem indehaveren af RR Print, Heidi Graff, glæder sig til at præsentere for de danske besøgende på messen, er partneren
Lombardi Converting Machinery.
 
På Lombardis stand er der kørende maskiner og der sættes især fokus på præcist register og lynhurtigt jobskifte, så man kan se de teknologiske fordele og den høje kvalitet live.
 
Lombardi bygger maskiner til både narrow og mid web markedet og faktisk er hver eneste trykmaskine opbygget med moduler, der let og hurtigt kan byttes ud, så du kan opnå de lynhurtige jobskift, der er så vigtige for at opretholde en høj produktivitet.

Lombardi viser også ABS servo og ABS sleeve teknologi, TORO (hot foil) og BRAVO (flat screen), som giver mulighed for at trykke komplekse opgaver på etiketter, der dermed skaber endnu mere værdi for brandownerne, blandt andet inden for vin og kosmetik. Det hele klares i én enkelt inline proces.

Lombardi bygger maskiner til både narrow og mid web markedet.

På LabelExpo udstiller Lombardi tre maskintyper.

SYNCHROLINE 430 8-farvet flexomaskine med både hot foil og flat screen med fuld servo og pre-register. Det er den mest teknologisk avantgarde maskine på markedet og den kaldes også den "universelle maskine", da der ikke er nogle begrænsninger på hvilke materialer, der kan trille igennem: BOPP, PVC, PE, PET, papir, selvklæbende papir, termopapir, karton og diverse laminater.

INVICTA 630 er en 6- farvet akselløs maskine med fuld servo, der har 10 motorer til hvert trykværk og sleeveteknologi med pre-register og auto-register. Den helt perfekte maskine til folk, der arbejder med fleksibel emballage, og som har brug for en mindre maskine til småopgaver. Eller etikettrykkere, der vil trykke på forskellige typer film og folie.

DIGISTAR er udstyret med Domino inkjet 5 farver, semirotativ flexo, cold foil og semi-rotativ stans. Her kombinerer du digitaltryk med efterbehandling i en enkelt omgang. Helt perfekt til småopgaver.

Labelexpo foregår i Bruxelles fra den 25. til 28. september i år.

-hawin
 


11/9 2017