ScanMould mangedobler kapaciteten

ScanMould mangedobler kapaciteten

Dansk Producent af in-mould etiketter mangedobler kapaciteten og skaber grundlag for fortsat vækst

Jyllinge virksomheden ScanMould blev i 2015 skilt ud af søsterselskabet ScanKet for, at opbygge en specialiseret produktion af in-mould etiketter til det Skandinaviske marked og har siden da etableret sig som et alternativ til de Sydeuropæiske virksomheder, som ellers har domineret dette voksende marked i en årrække.

- Hvis man skal være med i dette marked og med base i Danmark er det helt centralt at man er i besiddelse af den mest moderne teknologi på området og konstant arbejder med effektivitet og kvalitet, som de vigtigste parametre, udtaler Martin Fundal, som er hovedaktionær i ScanMould.

Seneste investering i virksomheden er et stanseanlæg fra Tyske KBA, som i runde tal betyder en forøgelse af kapaciteten med 32 gange og dermed skaber grundlaget for, at fortsætte væksten og blive en væsentlig leverandør til de Skandinaviske plaststøberier som arbejder med in-mould dekoration i deres emballageløsninger.

- Vores nye anlæg er kun det andet af sin slags i verden og  gør kort fortalt at vi nu kan matche vores ganske store trykkapacitet i efterbehandlingsafdelingen og dermed påtage os større opgaver med markant kortere leveringstider, fortæller Martin Fundal.

ScanMould beskæftiger i dag 12 medarbejdere i Jyllinge lidt nord for Roskilde og forventer at runde de 20 medarbejdere indenfor de næste 12 måneder.

-hawin

22/6 2017