Roland i stærk opstilling på hi-messen

Roland i stærk opstilling på hi-messen

Roland DG vil inspirere med deres innovative portfolio inden for digital 3D fræsning og 2D print ved dette års Hi Tech & Industry messe

Roland DG Corporation, som er producent af digitale print- og fræseteknologier og har mere end 35 års erfaring indenfor området, deltager i år med stand på Hi Tech & Industry messen i Herning 1. – 3. oktober 2019. Her vil virksomhedens danske afdeling sammen med deres dedikerede forhandler Vikiallo vise nogle af de nyeste teknologier inden for fræsning samt digitalprint.

På standen (C2736) i MCH vil det være muligt at opleve Rolands velrenomerede MDX-serie – både MDX-540 og MDX-50, samt se den prisvindende TrueVIS VG2 printer/cutter, VersaUV Flatbed printere og den nye Roland SF-200 som netop er blevet lanceret.

VersaUV LEF2-200

Roland DG byder på løsninger, der henvender sig til mange forskellige brancher og firmaet har gennem snart fire årtier været en nøglespiller på tværs af mange industrier som fx gravering, grafisk design, emballage, produkt- og prototypedesign samt retail.

Nyhed - Roland SF-200 Eco-Solvent flatbed inkjet printer

Det nyeste skud på stammen hos Roland DG er udviklet i Danmark og nu godkendt og sat i produktion på hovedkontoret i Hamamatsu, Japan.

SF-200 er specielt udviklet med henblik på at møde et behov for print af sensitive applikationer såsom børnelegetøj, fødevareemballage, medicinsk udstyr og lignende. Produktet er blevet udviklet i samarbejde med en førende legetøjsproducent, som netop havde behovet for denne form for sensitive applikationer og den nyudviklede teknologi gør, at der ikke sker nogen afsmitning af printet. Dette vil være den første offentlige fremvisning af produktet i forbindelse med en messe.

DGSHAPE MDX-50 og MDX-540 – perfekt til prototypedesign

DGSHAPE, som bla. er brandet for Roland DGs 3D teknologi, er leverer maskiner til 3D fremstilling og prototypeproduktion og deres fræsere er udviklet med henblik på især produktudviklingsmiljøer og produktionsfaciliteter.

Derudover gør den meget nemme betjening af de digitale 3D fræsere dem særdeles velegnede til uddannelsesinstitutioner indenfor håndværk og design, og anvendes af både industrielle ingeniører, maskiningeniører og produktdesignere for blot at nævne nogle.

Ny TrueVIS VG2 printer/cutters til in-house print behov

Denne maskine bygger på Rolands imponerende erfaring indenfor digital printteknologi og er den næste generation af inkjet printere.

Maskinen inkluderer over 40 forbedringer inden for storformatsprint. TrueVIS VG2 har allerede vundet flere priser indenfor kategorien på grund af de mange fordele og features, der er udviklet med maskinen - inklusiv ny TR2 blæk, ny orange blæk for et bredere farvespektrum, seks timers afgasning og meget mere.

VersaUV Flatbed printers

Besøgende på Hi Tech & Industry 2019 vil i år også kunne opleve Roland DGs løsninger inden for UV print. Disse maskiner anvendes ofte i sammenhæng med customisering af printemner og ses tit i en forbruger sammenhæng. Dog er maskinerne også vidt udbredt indenfor manufacturing og industrial segmenterne, hvor den især anvendes hos virksomheder i forbindelse med direkte print på produktdele såsom betjeningspaneler og labels samt til at printe grafiske elementer og på prototyper.

Versa UV S-Serien

På messen vil det være muligt at opleve både produkter fra VersaUV LEF-serien samt den noget større VersaUV S-serie flatbed printer, som kan printe på enheder op til 200 mm i højden og 100 kg/m2 i vægt, hvilket skaber interessante muligheder for industrielle virksomheder.

Tinie Tarp, Marketing Direktør, Roland DG North Europe udtaler:

- Vi ser frem til at præsentere vores mange innovative og teknologiske produkter inden for 3D fræsning og 2D print på dette års Hi Tech & Industry. De er alle udviklet med afsæt i de behov vi har set fra markedet og vores kunder blandt mange forskellige brancher. Vores løsninger giver kunderne store fordele i oftest meget konkurrenceprægede markeder, og det giver dem mulighed for at udnytte de mange muligheder vores produktsortiment tilbyder.

- Vores tema ”What Matters To You Inspires What We Do” afspejler hele vores organisations tilgang til kundefokuseret produktudvikling, og til at levere den bedste teknologi som vores kunder kan stole på. Vi ser frem til at byde eksisterende og nye kunder velkommen på vores stand ved messen i Herning i oktober, hvor de kan opleve det selv.

Roland DG har i år valgt at teame op med en af deres største autoriserede forhandlere, Vikiallo, som repræsenterer alle de på messen fremviste produkter.

Vikiallo har mange års erfaring inden for både salg og service af Roland DGs produktsortiment og kan hjælpe nye kunder igang eller supportere eksisterende kunder til at komme videre med deres Roland-løsninger. Således vil der være både 3D fræsespecialister og 2D printspecialister at finde på standen, som alle er klar til at tale teknologi, innovation og løsninger, der kan tilføre den individuelle virksomhed mere forretning - hvad enten der er tale om forbedring af produktionsprocesser eller udvidelse produktudbud.

På messen vil det også være muligt for besøgende at medbringe egne print- og fræseemner for at teste kvaliteten og mulighederne. Dog anbefales det, at der bookes tid til dette inden messen, hvilket kan ske ved direkte email til Marketing Direktør, Tinie Tarp.

-hawin

 

2/9 2019
  • Canon satser stort på etiket- og emballagemarkedet

    Canon satser stort på etiket- og emballagemarkedet

    tryk-og-print ›Med et mål om at blive en stor spiller indenfor digitalt printede etiketter og emballage dedikerer Canon en hel zone på årets Drupa messe i næste måned. Her bliver bl.a. præsenteret nyheder til tryk på etiketter, bølgepap og foldekarton
  • Kunstig intelligens i fokus på KOMM Dagen

    Kunstig intelligens i fokus på KOMM Dagen

    tryk-og-print ›Brancheforeningen GRAKOM inviterer til sin årlige konference den 25. april. Her er mulighederne og udfordringerne med AI en væsentlig del af programmet
  • Inkjet, mulighedernes verden

    Inkjet, mulighedernes verden

    tryk-og-print ›Teknologianalytikeren, tyske Ralf Schlözer mener, at de udviklingsmuligheder er knytter sig til inkjet-teknologien kan fjerne risikoen ved at bevæge sig ind i nye printapplikationer og gøre det muligt at udforske nye muligheder for print. I indlægget neden for uddyber han sine synspunkter
  • Fujifilm præsenterer ny, kombineret inkjetblæk på drupa 2024

    Fujifilm præsenterer ny, kombineret inkjetblæk på drupa 2024

    tryk-og-print ›Virksomheden har videreudviklet sin patenterede AQUAFUZE inkjet blækteknologi, som kombinerer vandbaseret og UV-hærdende blæk til bredformat inkjet printapplikationer. Det nye UV-hærdende vandige blæk vil åbne nye muligheder for inkjet printapplikationer i bredformat
  • Fogra-certificerede Canonprintere rykker i EMEA

    Fogra-certificerede Canonprintere rykker i EMEA

    tryk-og-print ›Siden lanceringen i henholdsvis december 2022 og maj 2023 er der installeret over 1.600 printere fra Canons imagePress V900-serie og over 120 imagePress V1350-printere i EMEA. Tildelingen af Fogras1 PSD certificeringen har været med til at øget salget
  • UPM Raflatac lancerer nye selvklæbende produkter på FESPA

    UPM Raflatac lancerer nye selvklæbende produkter på FESPA

    tryk-og-print ›Som et del af sit Graphics Solutions-produktsortiment præsenterer den finske virksomhed i disse dage en række selvklæbende film og beskyttelseslaminater, der er specielt udviklet til applikationer inden for storformatprint
  • HP-serie optimerer kvalitetsprint for små virksomheder

    HP-serie optimerer kvalitetsprint for små virksomheder

    tryk-og-print ›Den nye HP Color LaserJet Pro 3000 serie har et kompakt design og kan ifølge producenten levere hastighed, skarpe farver og energieffektivitet til kunder, der kræver høj ydeevne på begrænset plads
  • Først i Norden med HP Indigo V12

    Først i Norden med HP Indigo V12

    tryk-og-print ›Det svenske trykkeri, Nordvalls har som det første i Skandinavien investeret i den højteknologiske løsning til print af etiketter