Ricoh viser de nyeste innovationer på drupa 2024

Ricoh viser de nyeste innovationer på drupa 2024

Besøgende på drupa 2024 kan udforske, hvordan Ricohs Henkakuversetilgang til sine løsninger transformerer og fremtidssikrer trykkeriernes drift og styrker deres vækst

Ricoh Europe præsenterer en stand på drupa 2024, hvor de besøgende får mulighed at fordybe sig i trykmaskineproducentens seneste innovative løsninger.

Henkaku er det japanske udtryk for transformationel innovation. Og baseret netop på den tilgang får de besøgende på Ricohs stand på drupa 2024 mulighed for at visualisere, hvordan producentens løsninger på nye måder kan hjælpe dem med at udvide deres forretning og reducere de samlede ejeromkostninger gennem større automatisering og effektivitet.

På standen kan man se og opleve flere systemer live, der bliver anvendt til en bred vifte af levende og alsidige applikationer.

Ricoh ProTM Z75 B2 sheetfed digital inkjet press
Den første B2 perfecting (auto-duplexing) ’sheetfed’ inkjet-platform med vandbaseret blæk fremskynder skiftet fra offset til digital med højere printkvalitet, hurtigere gennemløbstider og færre krav til personalet.

Ricoh ProTM VC80000 digital colour high speed inkjet webfed press
Den nyeste tilføjelse til Ricohs teknologiomfattende portefølje gør det muligt for kommercielle, bog- og direct mail-trykkerier at opnå effektiv drift og alsidige applikationer med den forbedrede automatiserede produktion, løbende og tæt kvalitetskontrol og avancerede integration i produktionen.

Ricoh ProTM C9500 digital colour sheetfed press
Denne næste generation af 135ppm-trykmaskiner, kendt som Jaguar, er med på standen på drupa. Den giver kommercielle trykkerier mulighed for at udvide indtægterne og forbedre driftseffektiviteten med sin automatisering der effektiviserer mandetimerne ved maskinen.

Ricoh ProTM C7500 digital colour sheetfed press
Kommercielle trykkerier kan forbedre deres kreative og alsidige printproduktionsmuligheder ved at opnå kraftigere og mere præcise farver med den næste generation af digitale arkpresser der trykker med fem farver. Det er den nyeste Jaguar i maskinstalden.

Besøgende kan på første hånd se, hvordan Ricohs branduafhængige softwareløsninger styrker information- og transformationflowet ved forbedret dataoverblik, optimerer den helhedsmæssige produktivitet og skaber muligheder for at øge omsætningen.

Blandt de demonstrerede løsninger er den nye Ricoh TotalFlow Producer, en SaaS-løsning, der automatiserer påbegyndelse og konsolidering af indgående jobs fra flere kilder til et webbaseret ’dashboard’, der giver overblik over produktionen i hele virksomheden.

Den prisvindende Ricoh Auto Color Adjuster, der giver præcis farvestyring og -tilpasning uden behov for en farvespecialist er også udstillet.

Det samme er den automatiserede end-to-end workflow management-løsning, Ricoh ProcessDirector, FusionPro, der håndterer al personlig kommunikation.

Ricoh Supervisor, der indsamler og fortolker driftsdata fra trykmaskiner og tilsluttede enheder og software, samtidig med at dens BI (Business Intelligence)-motor skaber webbaserede kontrolanvisninger for at optimere enhedens udnyttelse og gennemstrømning er også med på standen.

- Ricoh er klar til at vise det brede udvalg af markedsdefinerende teknologier, der kan samarbejde med specialisterne på trykkerierne. 

- Og vi viser hvordan det giver dem mulighed for at forbedre deres løsninger og skabe vækst, siger Koji Miyao, President for Ricoh Graphic Communications (RGC) Business Unit, Ricoh Company, Ltd.

Han fortsætter:

- Vores flagskibe inden for højhastigheds-inkjet- og arktoner-trykpresser demonstrerer deres alsidige og fleksible produktionskapacitet sammen med den længe ventede Ricoh Pro Z75 B2 inkjet-arktrykpresse til vandbaseret ink, og den helt nye Ricoh Pro VC80000.

- Den hurtigt voksende portefølje er applikationer, der kan øge omsætningen, hvilket bliver understøttet af vores egenudviklede printhovedteknologi.

- Vores intelligente branduafhængige softwareløsninger giver de besøgende mulighed for at sikre effektiv og ressourcebesparende drift i deres egne produktionsmiljøer.

- Det er teknologier, som hjælper PSP'er med at styrke ånden for innovationssamarbejde i dag. CO-innovation er den fælles rejse mod værdiskabelse med Ricoh som partner for at fremtidssikre forretningen.
-hawin

drupa 2024 bliver afholdt i Messe Düsseldorf, Tyskland fra den 28. maj til 7. juni.
Ricoh udstiller i hal 8a

4/1 2024
  • Xeikon lancerer ny inkjet etikettrykmaskine på drupa

    Xeikon lancerer ny inkjet etikettrykmaskine på drupa

    tryk-og-print ›Xeikon kaster lys over den seneste evolution inden for Panther inkjet-teknologien og annoncerer samtidig lanceringen af en ny 1200 dpi digital inkjettrykmaskine til etiketter på drupa
  • Canon satser stort på etiket- og emballagemarkedet

    Canon satser stort på etiket- og emballagemarkedet

    tryk-og-print ›Med et mål om at blive en stor spiller indenfor digitalt printede etiketter og emballage dedikerer Canon en hel zone på årets Drupa messe i næste måned. Her bliver bl.a. præsenteret nyheder til tryk på etiketter, bølgepap og foldekarton
  • Kunstig intelligens i fokus på KOMM Dagen

    Kunstig intelligens i fokus på KOMM Dagen

    tryk-og-print ›Brancheforeningen GRAKOM inviterer til sin årlige konference den 25. april. Her er mulighederne og udfordringerne med AI en væsentlig del af programmet
  • Inkjet, mulighedernes verden

    Inkjet, mulighedernes verden

    tryk-og-print ›Teknologianalytikeren, tyske Ralf Schlözer mener, at de udviklingsmuligheder er knytter sig til inkjet-teknologien kan fjerne risikoen ved at bevæge sig ind i nye printapplikationer og gøre det muligt at udforske nye muligheder for print. I indlægget neden for uddyber han sine synspunkter
  • Fujifilm præsenterer ny, kombineret inkjetblæk på drupa 2024

    Fujifilm præsenterer ny, kombineret inkjetblæk på drupa 2024

    tryk-og-print ›Virksomheden har videreudviklet sin patenterede AQUAFUZE inkjet blækteknologi, som kombinerer vandbaseret og UV-hærdende blæk til bredformat inkjet printapplikationer. Det nye UV-hærdende vandige blæk vil åbne nye muligheder for inkjet printapplikationer i bredformat
  • Fogra-certificerede Canonprintere rykker i EMEA

    Fogra-certificerede Canonprintere rykker i EMEA

    tryk-og-print ›Siden lanceringen i henholdsvis december 2022 og maj 2023 er der installeret over 1.600 printere fra Canons imagePress V900-serie og over 120 imagePress V1350-printere i EMEA. Tildelingen af Fogras1 PSD certificeringen har været med til at øget salget
  • UPM Raflatac lancerer nye selvklæbende produkter på FESPA

    UPM Raflatac lancerer nye selvklæbende produkter på FESPA

    tryk-og-print ›Som et del af sit Graphics Solutions-produktsortiment præsenterer den finske virksomhed i disse dage en række selvklæbende film og beskyttelseslaminater, der er specielt udviklet til applikationer inden for storformatprint
  • HP-serie optimerer kvalitetsprint for små virksomheder

    HP-serie optimerer kvalitetsprint for små virksomheder

    tryk-og-print ›Den nye HP Color LaserJet Pro 3000 serie har et kompakt design og kan ifølge producenten levere hastighed, skarpe farver og energieffektivitet til kunder, der kræver høj ydeevne på begrænset plads